Meghan Markle, goală la Spa. Experiența umilitoare trăită de ducesă

5 octombrie, 2022
image

Meghan Markle și-a amintit căt a suferit din cauza jenei în timpul primei ei vizite la un Spa asiatic, unde trebuia să rămână goală.

„Este o experiență umilitoare pentru o fată care trece prin pubertate, deoarece te afli într-o cameră cu femei de la 9 până la 90 de ani, care se plimbă goale și așteaptă să primească un exfoliant corporal pe una dintre acele mese aliniate”, a spus Ducesa de Sussex în episodul de marți al podcastului ei, Archetypes.

„Tot ce îmi doream era un costum de baie. Dar nu era voie, apropo”.

Markle, în vârstă de 41 de ani, a mers la centrul Spa din Los Angeles împreună cu mama ei, Doria Ragland, când era adolescentă, iar în cele din urmă a trecut peste rușine. “Și odată ce treceam de acea jenă, mama mea și cu mine ne duceam la etaj, stăteam într-o cameră și luam un bol aburind cu cei mai delicioși tăiței”.

La acea vreme, asta făcea parte din cunoștințele despre cultura asiatică pe care le avea în copilărie și nu era familiarizată cu stereotipurile mai dăunătoare cu care se confruntă femeile asiatice de mulți ani, recunoaște Meghan.

image
Mai multe pentru tine...

Mai mult, ea și-a amintit căt a fost enervată de bârfele apărute după ce relația ei cu Prințul Harry a devenit publică, mulți spunând că a fost „norocoasă” că a „ales-o”.

„Și, la un moment dat, după ce o auzi de un milion de ori, spui ceva de genul: „Ei bine, și eu l-am ales pe el”, adaugă frumoasa brunetă.

Dar, din fericire, am un partener care a contracarat această poveste pentru mine și a spus: „Au înțeles totul greșit. Eu sunt cel norocos, pentru că m-ai ales”.

Podcastul lui Meghan, care se intitulează "Archetypes", i-a avut până acum printre invitaţi pe Mariah Carey şi pe jucătoarea de tenis Serena Williams și se concentrează asupra "etichetelor care le îngrădesc pe femei".

Actrița din „Suits” a renunțat la podcastul său în perioada de doliu pentru moartea Reginei.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg