Camilla a dezvăluit secretul unei relații de lungă durată cu Regele Charles

6 octombrie, 2022
cuplu regal profi jpg

Charles și Camilla sunt căsătoriți de mai bine de 17 ani, iar acum pornesc într-un nou capitol al relației lor ca Rege și Regină. Dar rutina lor zilnică va rămâne aceeași.

Regele Charles și Camilla au efectuat, luni, o vizită specială în Scoția. Cei doi au a participat la o reuniune oficială a consiliului la City Chambers din Dunfermline, înainte de a vizita Dunfermline Abbey pentru cea de-a 950-a aniversare. Ulterior, au găzduit o recepție la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh pentru a celebra comunitățile britanice din Asia de Sud.

Astfel, au marcat prima lor călătorie oficială de la sfârșitul perioadei de doliu pentru Majestatea Sa Regina Elisabeta. După moartea suveranei, Charles și Camilla au moștenit noi roluri și o serie de responsabilități.

Dacă Charles a fost întotdeauna destinat să fie rege, soarta regală a Camillei a fost incertă. Asta până la începutul acestui an, când regretata Elisabeta și-a exprimat „dorința sinceră” ca nora ei să devină Regina Consortă după aderarea lui Charles.

Fostul Prinț de Wales a ținut să-și aibă soția alături când a venit momentul să preia tronul și, în ciuda unei povești de dragoste tumultuoase, Charles și Camilla au fost în mare măsură primiți ca Rege și Regină. 

Relația lor a suportat atât controlul publicului, cât și al presei în trecut, dar, treptat, povestea lor a început să fie privită cu alți ochi. Și, potrivit Camillei, a fost nevoie doar de un ingredient cheie pentru a-și menține romantismul de lungă durată. 

Cei doi au început să se întâlnească în anii ’70, dar relația lor a fost de scurtă durată, deoarece totul s-a destrămat când Charles a plecat pe mare. Camilla s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles, iar Charles cu Diana, Prințesa de Wales, ceva mai târziu.

Ei au menținut o prietenie strânsă pe tot parcursul mariajelor, una care s-a transformat mai târziu într-o aventură secretă. 

Abia după 35 de ani de la întâlnirea lor inițială, Charles și Camilla s-au căsătorit. Și-au unit destinele la Windsor Guildhall și au ajuns să bifeze 17 ani de mariaj.

Și după cum se dovedește, secretul relației lor de durată ține, parțial, de...consumul de ceai. 

La începutul acestui an, Camilla a dat un interviu rar pentru British Vogue pentru a marca cea de-a 75-a aniversare. Ea a dezvăluit că secretul unui mariaj fericit este să găsești timp pentru celălalt. 

Camilla a recunoscut că echilibrul dintre muncă și viața de familie nu a fost întotdeauna ușor nici pentru ea, nici pentru Charles. Dar întotdeauna se asigură că găsesc un moment în timpul zilei pentru a „sta împreună, a bea o ceașcă de ceai și a discuta despre s-a întâmplat în ziua respectivă”. 

„Uneori nu este ușor, dar încercăm întotdeauna să avem un moment al nostru atunci când ne întâlnim”, mărturisește Camilla.

„ Știi, când plecăm, cel mai frumos lucru este că stăm și ne citim cărțile în diferite colțuri ale  încăperii. E relaxant, pentru că nu trebuie să facem conversație. Doar stăm împreună”.

camilla 8 profi jpg
Mai multe pentru tine...

În primul său discurs adresat națiunii în calitate de monarh, regele Carol nu și-a uitat jumătatea. „Contez pe ajutorul iubitei mele soții, Camilla. Ca recunoaștere a propriului serviciu public loial de la căsătoria noastră de acum 17 ani, ea devine Regina mea consoartă”, a susținut el.

 În ziua nunții lor, s-a decis ca neobosita Camilla să fie numită Prințesă consoartă când Charles va fi Rege și să fie numită ducesă de Cornwall, mai degrabă decât prințesă de Wales - totul din respect pentru Prințesa Diana, care a murit într-un accident de mașină în august 1997.

În anii care au precedat căsătoria lor, Charles și Camilla au încercat să își îmbunătățească imaginea în ochii publicului. 

„Nimeni nu pretinde că a fost ușor pentru ducesa de Cornwall să o urmeze pe Diana. Dar cu demnitate, umor ușor și compasiune vizibilă, ea a făcut față provocării. Ea este, pur și simplu, stânca lui Charles”, a spus un expert regal în Daily Mail.



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg