Kate Middleton: "Sunt mai aventuroasă decât William!" Ce face Prințesa de Wales în intimitate

28 octombrie, 2022
kate william profi8 jpg

Kate Middleton a încălcat adesea regulile alimentare pe care se crede că familia regală le respectă atunci când călătoreșteîn străinătate.  Soția Prințului William a făcut acest lucru de două ori, în timpul turneelor ​​regale din Bahamas și din Canada.

Prințesa de Walles este cunoscută pentru felul său aventuroas în care se comportă în bucătărie și se pare că printre felurile ei preferate de mâncare se află și sushi, iar alimentele pe care trebuie să le evite sunt crustaceele.

Prințesa în vârstă de 40 de ani a încălcat odată această regulă strictă în timpul turneului regal din Canada, unde a fost cu soțul ei, Prințul William. Kate adoră să încerce mâncăruri noi, așa că a ales să sevească felii subțiri de sashimi cu sos de muștar.

„Există o textură puțin mai fermă”, a spus Kate despre scoica mare de apă sărată. "Este cu adevărat neobișnuită”. Se pare că membrii familiei regale au fost sfătuiți să nu consume crustacee din cauza riscului de a căpăta o boală alimentară.

De asemenea, familia este sfătuită să evite carnea rară și mâncărurile exotice sau picante, ca să nu mai vorbim de consumul de apă de la robinet în timpul călătoriilor într-o țară străină, toate ca măsuri preventive pentru a evita îmbolnăvirea și toxiinfecțiile alimentare.

Au existat o mulțime de momente în care Kate a fost filmată încercând mâncăruri destul de neobișnuite pentru un regal. Când se afla în Bahamas, la începutul acestui an, Kate a fost filmată încălcând regula hranei regale de interzicere a crustaceelor ​​când mânca o delicatesă locală ciudată.

Felul de mâncare din Bahamas era cunoscut sub numele de „organe genitale masculine de conchii”, pe care Kate le-a mâncat cu curaj, în timp ce prințul William se uita uluit.

După o vizită în Insulele Abaco pentru a vedea devastările provocate de uraganul Dorian în 2019, activitățile Prințului și Prințesei au inclus și testarea mâncărurilor locale.

Editorul Daily Mail Royal, Rebecca English, a postat videoclipul pe Twitter

În videoclip, Kate poate fi auzită spunând: „Sunt puțin mai aventurosă decât William”, la care soțul ei răspunde: „Mă descurc”.

Mai multe pentru tine...

Cuplul a încercat, de asemenea, o salată de cocos, în timp ce William a băut un „Gullywash”, care este suc de nucă de cocos amestecat cu lapte condensat.  Prințesa de Wales și-a pregătit chiar și un fel de mâncare. Ea s-a mutat în spatele tejghelei de la Fish Fry din Dundas Town, Abaco, în timp ce proprietarul de tarabă, Jade Adderley, îi monitoriza progresul. Ea i-a replicat "Nu sunt la fel de rapidă ca tine!"

Cu toate acestea, Kate și William nu sunt singurii regali care încalcă regulile, deoarece se spune că și noului monarh îi place să mănânce crustacee uneori.

Prințesa, care are trei copii cu William, Prințul George, de nouă ani, prințesa Charlotte, șapte, și Prințul Louis, patru ani, se bucură de arome puternice și mâncăruri exotice, precum și de produsele de bază ale familiei ei.

Ea preferă adesea la cină puiul fript cu garnitură. De asemenea, îi place să petreacă timp de calitate gătind cu copiii ei pizza, paste și prăjituri.

Există o mulțime de produse alimentare care nu sunt permise atunci când vine vorba de regali, unul dintre cele mai cunoscute fiind usturoiul. Acest lucru a fost confirmat de fostul bucătar regal Darren McGrady, care a dezvăluit că celor de la Palat le este interzis să servească alimente care conțin prea multă ceapă sau usturoi.

Familia regală ține foarte mult și la etichetă, așa că există și reguli de servire. „În mod tradițional, cuțitul este în mâna dreaptă, iar furculița în stânga, o regulă care datează de când bărbații își purtau săbiile și pumnalele în mâna dreaptă”, spune expertul William Hanson.Recente pe Ok! Magazine

Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley  profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley  GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg
Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020  GettyImages 1204950675 jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Charlene si Albert de Monaco Facebook2 jpg
FotoJet Meghan jpg
Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg
Sarah Ferguson Foto Profimedia jpg
Prințesa Anne și Prințul Haakon, Profimedia
Beatrice Borromeo Casiraghi si Pierre Casiraghi la Cannes  GettyImages 2154164316 jpg
Regina Mary la Fashion Summit, Profimedia (7) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Luxemburg  Gina Stefan, AGERPRES Casa Majestatii Sale (8) jpeg
Prințul William și părinții lui, Charles și Diana foto  GettyImages jpg