Kate Middleton: "Sunt mai aventuroasă decât William!" Ce face Prințesa de Wales în intimitate

28 octombrie, 2022
kate  william profi8 jpg

Kate Middleton a încălcat adesea regulile alimentare pe care se crede că familia regală le respectă atunci când călătoreșteîn străinătate.  Soția Prințului William a făcut acest lucru de două ori, în timpul turneelor ​​regale din Bahamas și din Canada.

Prințesa de Walles este cunoscută pentru felul său aventuroas în care se comportă în bucătărie și se pare că printre felurile ei preferate de mâncare se află și sushi, iar alimentele pe care trebuie să le evite sunt crustaceele.

Prințesa în vârstă de 40 de ani a încălcat odată această regulă strictă în timpul turneului regal din Canada, unde a fost cu soțul ei, Prințul William. Kate adoră să încerce mâncăruri noi, așa că a ales să sevească felii subțiri de sashimi cu sos de muștar.

„Există o textură puțin mai fermă”, a spus Kate despre scoica mare de apă sărată. "Este cu adevărat neobișnuită”. Se pare că membrii familiei regale au fost sfătuiți să nu consume crustacee din cauza riscului de a căpăta o boală alimentară.

De asemenea, familia este sfătuită să evite carnea rară și mâncărurile exotice sau picante, ca să nu mai vorbim de consumul de apă de la robinet în timpul călătoriilor într-o țară străină, toate ca măsuri preventive pentru a evita îmbolnăvirea și toxiinfecțiile alimentare.

Au existat o mulțime de momente în care Kate a fost filmată încercând mâncăruri destul de neobișnuite pentru un regal. Când se afla în Bahamas, la începutul acestui an, Kate a fost filmată încălcând regula hranei regale de interzicere a crustaceelor ​​când mânca o delicatesă locală ciudată.

Felul de mâncare din Bahamas era cunoscut sub numele de „organe genitale masculine de conchii”, pe care Kate le-a mâncat cu curaj, în timp ce prințul William se uita uluit.

După o vizită în Insulele Abaco pentru a vedea devastările provocate de uraganul Dorian în 2019, activitățile Prințului și Prințesei au inclus și testarea mâncărurilor locale.

Editorul Daily Mail Royal, Rebecca English, a postat videoclipul pe Twitter

În videoclip, Kate poate fi auzită spunând: „Sunt puțin mai aventurosă decât William”, la care soțul ei răspunde: „Mă descurc”.

Mai multe pentru tine...

Cuplul a încercat, de asemenea, o salată de cocos, în timp ce William a băut un „Gullywash”, care este suc de nucă de cocos amestecat cu lapte condensat.  Prințesa de Wales și-a pregătit chiar și un fel de mâncare. Ea s-a mutat în spatele tejghelei de la Fish Fry din Dundas Town, Abaco, în timp ce proprietarul de tarabă, Jade Adderley, îi monitoriza progresul. Ea i-a replicat "Nu sunt la fel de rapidă ca tine!"

Cu toate acestea, Kate și William nu sunt singurii regali care încalcă regulile, deoarece se spune că și noului monarh îi place să mănânce crustacee uneori.

Prințesa, care are trei copii cu William, Prințul George, de nouă ani, prințesa Charlotte, șapte, și Prințul Louis, patru ani, se bucură de arome puternice și mâncăruri exotice, precum și de produsele de bază ale familiei ei.

Ea preferă adesea la cină puiul fript cu garnitură. De asemenea, îi place să petreacă timp de calitate gătind cu copiii ei pizza, paste și prăjituri.

Există o mulțime de produse alimentare care nu sunt permise atunci când vine vorba de regali, unul dintre cele mai cunoscute fiind usturoiul. Acest lucru a fost confirmat de fostul bucătar regal Darren McGrady, care a dezvăluit că celor de la Palat le este interzis să servească alimente care conțin prea multă ceapă sau usturoi.

Familia regală ține foarte mult și la etichetă, așa că există și reguli de servire. „În mod tradițional, cuțitul este în mâna dreaptă, iar furculița în stânga, o regulă care datează de când bărbații își purtau săbiile și pumnalele în mâna dreaptă”, spune expertul William Hanson.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg