Camilla a intervenit în relația dintre William și Kate Middleton. "A considerat că nu merită să facă parte din familia regală"

26 octombrie, 2022
william si camilla

Camilla și-ar fi împins soțul să intervină în relația fiului său cu Kate Middleton.

În 2007, după șase ani de relație, dragostea relativ discretă dintre Kate și William a ajuns în centru atenției. Pe atunci, Prințul era staționat cu Cavaleria în Dorset, iar Kate locuia la Londra, ceea ce înseamnă că tânărul cuplu petrecea adesea timp separat. Atât William, cât și Kate și-au recunoscut public despărțirea, William insistând că „încearcă să-și găsească propriul drum”, la acea vreme, și că are nevoie de puțin spațiu.

Cu toate acestea, ani mai târziu, un expert regal a susținut că există un alt motiv în spatele despărțirii. Christopher Anderson, autorul cărții „William and Kate: A Royal Love Story”, a declarat pentru The Daily Beast că mama vitregă a lui William ar fi fost un factor determinant în acel episod al separării.

„Eram la Londra când a avut loc despărțirea lui William de Kate. Am fost șocat, complet uluit, toată lumea credea că era doar o chestiune de timp până când William o să o ceară în căsătorie. Și atunci oamenii au început să-mi spună că soția lui Charles era în spatele acestei povești”, spune Anderson.

Pentru a înțelege de ce fosta ducesă de Cornwall a dorit să-i despartă pe William și Kate, Anderson susține că trebuie să știm câteva lucruri. „Camilla este puțin snobă.  Este o aristocrată, s-a mișcat mereu în cercurile regale. Întotdeauna s-a considerat moștenitoarea lui Alice Keppel, străbunica ei, care era amanta lui Edward al VII-lea.  Era foarte mândră de acea legătură, s-a lăudat cu asta în copilărie și ca adult asta a vrut să fie; amanta viitorului rege și apoi soția regelui.

Ea nu a privit-o pe Kate ca pe cineva care ar fi demn să se alăture familiei regale. Kate este prima femeie din clasa muncitoare care a fost acceptată în familia regală. Ea descinde din mineri de cărbune, iar mama ei a fost însoțitoare de bord”. 

„Deci, pentru toate astea, Camilla nu a simțit niciodată că Kate Middleton, ca individ, și familia Middleton, în ansamblu sunt demne de a intra în familia regală. Mi s-a spus că în momentul despărțirii, și mai târziu, Camilla i-a șoptit practic la urechea lui Charles că era timpul să îl forțeze pe William să ia o decizie într-un fel sau altul.

Mai multe pentru tine...

De atunci, s-a confirmat că Charles i-a sugerat lui William fie să-și ia un angajament față de Kate, fie să o elibereze. Acum, motivul pentru care a făcut asta poate că a fost unul curat, dar nu putem spune asta și despre Camilla, care a instigat la acest lucru”.

În ciuda afirmațiilor lui Anderson, mulți au remarcat că Kate este mai degrabă din clasele de mijloc superioare decât din clasele muncitoare. Istoricul Robert Lacey a descris familia Middleton ca având strămoși aristocrați. Baroneasa Airedale este un strămoș îndepărtat a lui Michael Middleton – tatăl lui Kate – iar Kate și William sunt rude de fapt, veri de gradul 14. Mai târziu, William a discutat cu tatăl și bunica lui despre viitorul său cu Kate, potrivit expertului regal și biografului Katie Nicholl.  Prințul trebuia să petreacă Revelionul cu familia Middleton, dar s-a retras în ultimul moment. În timpul conversației, Charles și Regina Elisabeta a II-a l-au sfătuit să nu se grăbească cu decizia. 

Cu toate acestea, așa cum se știe acum, despărțirea dintre Kate și William nu a durat mult. Cei doi s-au reîntâlnit zece săptămâni mai târziu, după ce Prințul a decis că nu poate trăi fără ea. 



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg