Relația dificilă dintre Prințesa Anne și Camilla. Ce s-a aflat?

25 octombrie, 2022
camilla  anne jpg

Prințesa Anne și Camilla împărtășesc o dragoste profundă pentru câini și cai, remarcă expertul regal Angela Levin.

Relația dintre Prințesa Anne și Regina Consoartă s-a îmbunătățit enorm odată cu trecerea anilor, spune Angela Levin. Autoarea cărții Camilla: From Outcast to Queen Consort a susține că prințesa nu obișnuia să „se înțeleagă foarte bine” cu a doua soție a Regelui Charles la început.

„Nu s-a înțeles prea bine, sau deloc, cu Diana, dar nici cu Camilla. Anne, desigur, a ieșit cu Andrew Parker Bowles, care s-a căsătorit. Camilla, așa că exista ceva acolo”.

„Dar cu timpul s-au apropiat, ea vede acum cât de mult a muncit Camilla, cât de fericit este Charles și acum se înțeleg foarte bine”.

Un detaliu recent de la înmormântarea Reginei este esențial pentru a arăta cum s-a întărit legătura dintre Regina Consortă și Anne de-a lungul anului, sugerează Levin. „Camilla s-a așezat lângă Anne la înmormântare și sunt destul de sigură că ar fi putut să ceară locuri diferite dacă ar fi vrut, erau acolo, evident, sprijinindu-se reciproc”.

Cele două au stat împreună atât la slujba de la Westminster Abbey, cât și la înmormântare, care a avut loc câteva ore mai târziu, la Capela St George din Windsor.

„Au multe în comun, amândouă iubesc caii și câinii, le pasă de monarhie și sunt de vârstă similară. Este foarte interesant cum se schimbă relațiile, iar acesta este una care s-a schimbat cu adevărat în bine”.

Mai multe pentru tine...

În cartea sa, Levin relatează punctul de vedere al unui alt autor regal, Robert Hardman, cu privire la relația dintre femeile din viața lui Charles.

„Camilla și Anne se văd la cursele de cai, dar nu petrec mult timp împreună. Anne are propriul ei cerc, dar sunt sigur că atunci când se întâlnesc au o mulțime de discuții foarte animate”.

Levin a remarcat, de asemenea, în biografia sa, că moartea Prințului Philip, în aprilie 2021, a jucat și ea un rol în apropierea dintre Anna și Camilla, deoarece acestea și-au unit forțele și au încercat să o sprijine pe Regina după pierderea soțului ei.

Anne și Camilla au fost doi dintre cei patru membri ai familiei regale care s-au rotit la Castelul Windsor după dispariția Prințului Philip și s-au asigurat că Elisabeta se simte bine și nu se lasă marcată de evenimentele din trecut.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg