"Anne i-ar putea pune pe Andrew și pe Harry la locul lor”. Ce rol urmează să joace Prințesa după ce Charles a ajuns pe tron

14 octombrie, 2022
anne4 profi jpg

Prințesa Anne ar putea prelua rolul jucat anterior de regretatul Prinț Philip în problemele de familie.

Prințesa Anne a primit sarcina de a se ocupa de crizele din cadrul familiei regale în numele Regelui Charles.  Noul rol ar putea să o facă pe Anne să se confrunte atât cu Prințul Harry, cât și cu Andrew, potrivit expertului Charlotte Griffiths.

Anterior, existau temeri că rolul lui Annei în cadrul monarhiei va scădea în importanță după ce Regele Charles a preluat tronul.

Cu toate acestea, se crede că Charles și-a însărcinat sora să se ocupe de membrii controversați ai familiei.  „Cu privire la întrebarea cine o să se ocupe de chestiunile de familie în numele lui Charles, o sursă ne-a spus că Anne va fi un „înlocuitor viabil pentru Philip”, spune Jo Elvin.

„Ea are temperamentul potrivit și, în calitate de al doilea frate mai mare, este singura care i-ar putea pune atât pe Andrew, cât și pe Harry la locul lor”.

anne5 profi jpg
Mai multe pentru tine...

Acest lucru vine chiar în momentul în care s-a aflat că certificatul de deces al Reginei a fost semnat de Anne. Singura fiică a Reginei este menționată ca martor pe document.

Anne și soțul ei, Sir Timothy Laurence, au însoțit sicriul Reginei Elisabeta în timpul călătoriei de la Balmoral la Londra.

Nevoia unui astfel de rol conciliant în familie a crescut odată cu tensiunile tot mai mari dintre Charles și fiul său, Harry, cu privire la titlurile regale ale copiilor Ducelui de Sussex.

Comentatorul regal Daniela Elser spune că Regele „joacă tare” când vine vorba de titlurile lui Archie și Lilibet.Recente pe Ok! Magazine

Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg