Camilla crede că Harry și Meghan l-au făcut pe Charles să sufere

14 octombrie, 2022
image

Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost primiți acasă cu brațele deschise, în special de Regina Consoartă Camilla.

„Cred că soția lui Charles este precaută cu Harry și Meghan”, spune expertul regal Angela Levin . "Ea nu încearcă să forțeze lucrurile cu ei. Se supără foarte mult când îl rănesc pe Rege . Îi pare rău pentru el. Înțelege cum părinții își pot iubi copiii, dar nu le place absolut tot ceea ce fac".

În noua carte a lui Levin, Camilla, Duchess of Cornwall: From Outcast to Queen Consort , expertul susține că Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost amabilă cu fosta vedetă TV, în vârstă de 41 de ani, încă de la început.

Doamnele luau masa împreună, iar Camilla îi oferea sfaturi despre cum să facă față presiunii atunci când au început să se cunoască. Cu toate acestea, actrița nu a fost receptivă la acțiunile Camillei.

„Ea a încercat să o susțină, a fost fericită să fie mentorul ei și a luat-o la prânzuri private”, a declarat Levin. „O sursă de la acea vreme mi-a spus: „Ea nu vrea să vadă pe nimeni luptându-se și îi place de Meghan”. Totuși, Meghan părea plictisită nu i-a răspuns la fel și a preferat să meargă pe drumul ei”.

Mai multe pentru tine...

Cu toate astea, soția lui Charles își dorește ca cei doi să se întoarcă în Marea Britanie, potrivit expertului Katie Nicholl .

„Va fi decizia pe care Harry și Megan o vor lua”, a spus ea. „În cartea mea, The New Royals , vorbesc despre modul în care, în culise, Camilla a făcut tot ce a putut pentru a încerca să readucă această familie împreună. Cred că ea ar fi foarte încântată, la fel ca și Regele, ca Harry și Meghan să fie la încoronare”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg