Kate și William vor să-și recapete poziția după ce au fost „lucrați” de Meghan și Harry

28 noiembrie, 2022
kate-  william

Prințul și Prințesa de Wales vizitează Boston, săptămâna aceasta, pentru ceremonia de decernare a Premiului Earthshot.

Prințul și Prințesa de Wales ajung pentru prima oară în Statele Unite de când Harry și Meghan s-au mutat aici și au făcut o serie de dezvăluiri dăunătoare despre monarhie.

William și Kate fac prima călătorie în SUA după opt ani, în prima săptămână a lunii decembrie. Cei doi vor participa la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot, care va avea loc pe 2 decembrie. În acest fel, Kate și William speră să îmbunătățească imaginea familiei regale peste Ocean.

Între timp, pe 6 decembrie, Meghan și Harry vor primi premiul Robert F. Kennedy Ripple of Hope pentru munca lor „eroică” împotriva „rasismului ”.

Experții cred că familia regală nu a pierdut din popularitate în SUA după mutarea ducilor de Sussex acolo. „Observatorii regali americani sunt absolut nebuni după Prințul și Prințesa de Wales”, spune Kinsey Schofield.

Cu toate acestea, este evident că cele două cupluri regale reprezintă stiluri de viață complet diferite și își exercită popularitatea în mod diferit.

„Kate și Prințul William vor să recupereze o parte din „atenția” care le-a fost „uzurpată” de Meghan și Prințul Harry”, crede un comentator. Expertul în relații publice din California, Eric Schiffer, a vorbit despre viitoarea călătorie la Boston a Prințului și Prințesei de Wales - și despre cum ar putea fi primiți de publicul american.

Întrebat dacă această viitoare călătorie regală i-ar putea pune în umbră pe Ducele și Ducesa de Sussex înaintea galei de premiere la care urmează să participe, Schiffer a spus: „Da, cred că Kate și William au ocazia să capteze atenția în SUA, în special a tinerilor, și să consolideze viitoarea conducere a monarhiei.

Simt că vor să-și recupereze o parte din rolul pe care îl merită și care a fost oarecum uzurpat de mașinațiunile de relații publice ale lui Meghan și Harry”.

Schiffer nu crede că scurta ședere a lui Kate și William în SUA va fi perturbată de remarcile și afirmațiile făcute de ducele și ducesa de Sussex împotriva familiei în ultimele luni și, în special, în timpul interviului lor cu Oprah Winfrey, la începutul anului 2021.

„Kate și William sunt departe de acele acuzații în mare parte și sunt văzuți într-o lumină diferită”.

Mai degrabă, consideră Schiffer, această călătorie axată pe munca prințului William pentru protecția mediului ar putea fi benefică nu doar prințului și prințesei, ci și monarhiei în general și regelui Charles al III-lea.

„Cred că va fi extrem de benefică pentru Kate și William și o să sporească popularitatea monarhiei”.

Regele Charles a început să vorbească despre preocupările sale față de poluarea aerului și a plasticului în urmă cu mai bine de cinci decenii și de atunci a susținut și dezvoltat mai multe inițiative axate pe protecția mediului și durabilitate.

William a lansat această inițiativă în octombrie 2020, cu scopul de a sprijini proiectele care abordează cinci dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă planeta, inclusiv poluarea aerului și schimbările climatice.

Prințul a fost inspirat pentru The Earthshot Prize de regretatul președinte american John F. Kennedy și de discursul său Moonshot.

Decizia de a organiza cea de-a doua ceremonie de decernare a Premiului la Boston ar putea fi văzută ca un omagiu adus celui de-al 35-lea președinte al SUA, care s-a născut în orașul Brookline.

Mai mult, ceremonia în sine va avea loc la MGM Music Hall din Fenway, în parteneriat cu John F. Kennedy Library Foundation și City of Boston.

camilla  meghan  kate  harry
Mai multe pentru tine...

La câteva zile după călătoria moștenitorului tronului și a soției sale în Statele Unite, Meghan și Prințul Harry sunt de asemenea așteptați să își facă apariția la un eveniment legat de familia Kennedy.

Pe 6 decembrie, la patru zile după ceremonia de decernare a Premiului Earthshot, ducii își părăsesc casa din California și se îndreaptă către New York pentru a ridica premiul Ripple of Hope, acordat de organizația Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}