“Prințul William își urăște fratele și cumnata!”Cine spune asta?

23 noiembrie, 2022
william si kate

Relația prințului de Wales cu fratele său mai mic a fost una tensionată în ultimii ani.

Legătura fraternă dintre Prințul William și Harry fost expusă în timpul celei mai recente vizite a Ducelui și Ducesei de Sussex în Marea Britanie. Cei doi prinți au fost uniți de durere în timp ce deplângeau pierderea bunicii lor, regina Elisabeta a II-a, și și-au unit forțele pentru prima dată de la „Megxit”. Cu toate acestea, Christopher Anderson, autorul cărții The King: The Life of Charles III, susține că Prințul de Wales are încă încă o ranchiună uriașă pe fratele său mai mic și pe soția sa. 

Expertul regal a fost invitat la episodul de săptămâna trecută din podcastul To Di For Daily și a discutat cu Kinsey Schofield despre carte, care este prima biografie a noului monarh de când a moștenit tronul, și despre ce urmează pentru familia regală. 

Ei au făcut referire la înmormântarea de stat a regretatei Regine, examinând evenimentele din acele zile și dinamica dintre anumiți membri ai familiei. Harry și Meghan Markle s-au reunit cu familia regală din Marea Britanie pentru prima dată în câteva luni și, potrivit lui Anderson, relațiile păreau tensionate. 

„La început, lui Harry nu i s-a permis să-și poarte uniforma – asta a fost în primele zile ale perioadei de doliu – dar Andrew și Edward o aveau”. 

Autorul a explicat că Prințul Edward „nu a fost niciodată în armată”, deoarece și-a finalizat doar parțial antrenamentul în timpul unei scurte perioade petrecute în marină. Ba mai mult, Andrew a renunțat la îndatoririle sale regale și a fost deposedat de titlurile sale militare, pe fondul controverselor din jurul relației sale cu Jeffrey Epstein și al procesului său civil ulterior cu Virginia Roberts Giuffre. 

„Deci, evident, a existat un strigăt ca urmare a acestui fapt. În cele din urmă, Charles i-a permis lui Harry să-și poarte uniforma la privegheul nepoților. Dar nu mi s-a părut niciodată că ducii de Sussex s-a simți confortabil în timpul înmormântării, parcă abia așteptau să plece”.

„Și, desigur, cred că William încă mai poartă o ranchiună uriașă”.

Mai multe pentru tine...

S-a adus apoi în discuție întâlnirea celor patru din perioada de doliu, din fața Castelului Windsor.

„Nu a existat nicio legătură. Toți mergeau în direcții diferite. Nu cred că se va termina bine.Dacă a existat vreodată o șansă pentru ei să repare lucrurile, presupun că asta a fost. Dar, din nou, această carte atârnă peste capul tuturor”,

„În fiecare săptămână, Meghan spune ceva în podcast care sugerează nefericirea ei din ultimii ani –în monarhie Așa că sunt sigură că familia s-a săturat în acest moment”, a adăugat Kinsey Schofield.

Ducesa a vorbit pentru The Cut în august și a lăsat să se înțeleagă că a fost redusă la tăcere de către instituție și a părut să lanseze o amenințare, spunându-i jurnalistului Allison P Davis că „poate spune orice”. 



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg