“Prințul William își urăște fratele și cumnata!”Cine spune asta?

23 noiembrie, 2022
william si kate

Relația prințului de Wales cu fratele său mai mic a fost una tensionată în ultimii ani.

Legătura fraternă dintre Prințul William și Harry fost expusă în timpul celei mai recente vizite a Ducelui și Ducesei de Sussex în Marea Britanie. Cei doi prinți au fost uniți de durere în timp ce deplângeau pierderea bunicii lor, regina Elisabeta a II-a, și și-au unit forțele pentru prima dată de la „Megxit”. Cu toate acestea, Christopher Anderson, autorul cărții The King: The Life of Charles III, susține că Prințul de Wales are încă încă o ranchiună uriașă pe fratele său mai mic și pe soția sa. 

Expertul regal a fost invitat la episodul de săptămâna trecută din podcastul To Di For Daily și a discutat cu Kinsey Schofield despre carte, care este prima biografie a noului monarh de când a moștenit tronul, și despre ce urmează pentru familia regală. 

Ei au făcut referire la înmormântarea de stat a regretatei Regine, examinând evenimentele din acele zile și dinamica dintre anumiți membri ai familiei. Harry și Meghan Markle s-au reunit cu familia regală din Marea Britanie pentru prima dată în câteva luni și, potrivit lui Anderson, relațiile păreau tensionate. 

„La început, lui Harry nu i s-a permis să-și poarte uniforma – asta a fost în primele zile ale perioadei de doliu – dar Andrew și Edward o aveau”. 

Autorul a explicat că Prințul Edward „nu a fost niciodată în armată”, deoarece și-a finalizat doar parțial antrenamentul în timpul unei scurte perioade petrecute în marină. Ba mai mult, Andrew a renunțat la îndatoririle sale regale și a fost deposedat de titlurile sale militare, pe fondul controverselor din jurul relației sale cu Jeffrey Epstein și al procesului său civil ulterior cu Virginia Roberts Giuffre. 

„Deci, evident, a existat un strigăt ca urmare a acestui fapt. În cele din urmă, Charles i-a permis lui Harry să-și poarte uniforma la privegheul nepoților. Dar nu mi s-a părut niciodată că ducii de Sussex s-a simți confortabil în timpul înmormântării, parcă abia așteptau să plece”.

„Și, desigur, cred că William încă mai poartă o ranchiună uriașă”.

Mai multe pentru tine...

S-a adus apoi în discuție întâlnirea celor patru din perioada de doliu, din fața Castelului Windsor.

„Nu a existat nicio legătură. Toți mergeau în direcții diferite. Nu cred că se va termina bine.Dacă a existat vreodată o șansă pentru ei să repare lucrurile, presupun că asta a fost. Dar, din nou, această carte atârnă peste capul tuturor”,

„În fiecare săptămână, Meghan spune ceva în podcast care sugerează nefericirea ei din ultimii ani –în monarhie Așa că sunt sigură că familia s-a săturat în acest moment”, a adăugat Kinsey Schofield.

Ducesa a vorbit pentru The Cut în august și a lăsat să se înțeleagă că a fost redusă la tăcere de către instituție și a părut să lanseze o amenințare, spunându-i jurnalistului Allison P Davis că „poate spune orice”. Recente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg