News

Lizzie Velasquez a fost supranumită de mulţi "cea mai urâtă femeie din lume". Cum arată ea acum şi care e viaţa sa în pandemie

Lizzie Velasquez a fost supranumită de mulţi "cea mai urâtă femeie din lume". Cum arată ea acum şi care e viaţa sa în pandemie camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

E o luptătoare! Lizzie Velasquez a fost supranumită de mulţi, cu ani în urmă, ca fiind cea mai urâtă femeie din lume. Atunci, Lizzie s-a ambiţionat şi a devenit o inspiraţie pentru mulţi tineri. Iată cum arată acum şi ce viaţă duce ea în pandemie, din cauza coronavirusului. 

Povestea ei a devenit cunoscută în urmă cu mai mulţi ani de zile. Lizzie Velasquez are aproximativ 30 de ani acum şi în urmă cu aproximativ 15 ani creatorii unui clip cu ea au numit-o "cea mai urâtă femeie din lume". Toate acestea din cauza unei boli grave de care suferă. Este foarte slabă, (cântăreşte doar 27 de kilograme) şi are mari defecte în zona ochilor şi a maxilarului. A fost diagnosticată cu o maladie rară, boală care o macină şi nu-i permite să se îngraşe. Doar două persoane mai suferă de acest sindrom în întreaga lume, potrivit metro.co.uk. 

Despre filmuleţul viral cu ea de la 17 ani, ea a reacţionat: "Am fost şocată. Am plâns nopţi la rândul – că adolescenţă, am crezut că viaţă mea s-a terminat. Nu am putut să îmi fac curaj să vorbesc cu nimeni despre asta. Nu am spus niciunui prieten, atât de şocată am fost că se întâmplase", a spus ea. 

O bună perioadă ea a trăit ascunsă, departe de ochii tuturor. Nu avea încredere în ea, mai ales după comentariile răutăcioase. A decis la un moment dat că nu trebuie să procedeze aşa, că trebuie să iasă public şi să îşi spună povestea. Lizzie Velasquez a devenit o voce a persoanelor abuzate şi e protagonista unui documentar de 78 de minute, intitulat "O inimă vitează: povestea lui Lizzie Velasquez", în care fata se destăinuie. Producţia a rulat la festivalul de film South by Southwest, unde a fost un real succes.

Cum arată Lizzie Velasquez acum şi cum e viaţa ei în pandemie

În urmă cu doi sau trei ani o vedeam pe Lizzie Velasquez la emisiuni televizate, la diverse evenimente sau întâlniri. Pe atunci purta părul deschis la culoare, avea grijă să îl aranjeze, purta bucle lejere. Look-ul o prindea tare bine. Îmbrăca rochii elegante, unele potrivite pentru vârsta sa. 

Iată că acum surprinde în pandemie. Anul acesta a fost foarte diferit pentru noi toţi, fiind afectaţi de coronavirus. Lizzie Velasquez se pare că a avut parte de o schimbare de look, poartă acum părul închis la culoare, drept şu lung. Îşi continuă munca de acasă, intră în discuţii online, îşi susţine părerile. 

Pe reţelele de socializare este activă, acolo transmite noutăţile din viaţa sa. În această perioadă a organizat o serie de interviuri: Live with Lizzie. Pe Facebook ei sunt disponibile toate clipurile video. 

 

Foto: Facebook

Modifică Setările