News

Luke Perry a împlinit 52 de ani. Cum arată acum Dylan din "Beverly Hills, 90210"?

Luke Perry a împlinit 52 de ani. Cum arată acum Dylan din "Beverly Hills, 90210"? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În anii 90, toate adolescentele acelei generaţii suspinau după acest tip rebel şi chipeş, care-l interpreta magistral pe neliniştitul Dylan McKay în celebrul serial Beverly Hills, 90210. 

Probabil că şi tu te numeri printre fanele lui, dacă ţi-ai trăit adolescenţa în acea perioadă, şi i-ai urmărit episoadele amoroase alături de Brenda şi Kelly, tipele din serial care să băteau pentru inima brunetului.

Ei bine, anii au trecut, iar actorul Luke Perry n-a mai reuşit să prindă şi alte roluri care să se ridice la înălţimea succesului pe care l-a înregistrat în acest serial. Odată cu difuzarea ultimului episod, pe 17 mai 2000, steaua lui Luke a început să apună şi n-am mai auzit mare lucru despre el. 

Ei bine, pe 11 octombrie, Perry a împlinit 52 de ani, o vârstă pe care o poartă frumos, cu ceva mai multe riduri şi fire albe în păr, dar cu aceeaşi atitudine a la Dylan McKay, care l-a făcut celebru în anii lui de glorie. 

 

Divorţat şi tată a doi copii adolescenţi, actorul poate fi văzut acum în rolul unui tată de adolescent în serialul TV Riverdale.

Modifică Setările