News

Luke Perry a împlinit 52 de ani. Cum arată acum Dylan din "Beverly Hills, 90210"?

Luke Perry a împlinit 52 de ani. Cum arată acum Dylan din "Beverly Hills, 90210"? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În anii 90, toate adolescentele acelei generaţii suspinau după acest tip rebel şi chipeş, care-l interpreta magistral pe neliniştitul Dylan McKay în celebrul serial Beverly Hills, 90210. 

Probabil că şi tu te numeri printre fanele lui, dacă ţi-ai trăit adolescenţa în acea perioadă, şi i-ai urmărit episoadele amoroase alături de Brenda şi Kelly, tipele din serial care să băteau pentru inima brunetului.

Ei bine, anii au trecut, iar actorul Luke Perry n-a mai reuşit să prindă şi alte roluri care să se ridice la înălţimea succesului pe care l-a înregistrat în acest serial. Odată cu difuzarea ultimului episod, pe 17 mai 2000, steaua lui Luke a început să apună şi n-am mai auzit mare lucru despre el. 

Ei bine, pe 11 octombrie, Perry a împlinit 52 de ani, o vârstă pe care o poartă frumos, cu ceva mai multe riduri şi fire albe în păr, dar cu aceeaşi atitudine a la Dylan McKay, care l-a făcut celebru în anii lui de glorie. 

 

Divorţat şi tată a doi copii adolescenţi, actorul poate fi văzut acum în rolul unui tată de adolescent în serialul TV Riverdale.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cum mai arată Brenda şi Kelly din Beverly Hills?

News

FOTO Cum mai arată Brenda şi Kelly din Beverly Hills?

Vi le mai amintiţi pe Jennie Garth şi Shannen Doherty, blonda şi bruneta care au jucat împreună în serialul binecunoscut „Beverly Hills, 90210“? Ei bine, duminică au organizat o mică reuniune

Uite cum arată acum Brenda din „Beverly Hills 90210“

News

Uite cum arată acum Brenda din „Beverly Hills 90210“

Fără machiaj, cu părul neglijent şi într-o ţinută complet diferită de cele cu care ne-a obişnuit, Shannen Doherty îşi arată vârsta.

Gossip

Jennie Garth & Shannen Doherty: Războiul lor s-a sfârşit

Team Kelly şi Team Brenda. Pe vremuri, nu puteai s-o iubeşti pe una, fără s-o urăşti pe cea­laltă. Divele din „Beverly Hills, 90210“ au format