News

Marilyn Monroe de România! Celebra cântăreaţă este de nerecunoscut: a slăbit enorm şi şi-a schimbat complet garderoba

Marilyn Monroe de România! Celebra cântăreaţă este de nerecunoscut: a slăbit enorm şi şi-a schimbat complet garderoba camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Cât de mult s-a schimbat, este de nerecunoscut. În urma dietelor pe care le-a ţinut, Cornelia Rednic pare alta. Şi îi stă atât de bine, încât oamenii chiar au început să o alinte ”Marilyn Monroe de România”.

Cornelia Rednic este complet schimbată când nu poartă costumul popular şi basma pe cap. Inclusiv coafura ne aminteşte de celebra actriţă Marilyn.

Cântăreaţa ţine legătura cu fanii săi prin intermediul platformelor sociale şi le transmite gânduri bune constant, dar şi imagini spectaculoase cu ea.

De când a slăbit, soţia lui Lupu este mult mai îndrăzneaţă atât cu vestimentaţia, cât şi cu coafurile. Cornelia a trecut de la şaten la blond platinat, cu bucle.

Artista mărturisea în primăvară că a reuşit să scape de 33 de kilograme, iar aceasta a ajutat-o să îşi schimbe complet înfăţişarea şi garderoba.

Cum a reuşit cântăreaţa să dea jos un surplus atât de mare? E o metodă des întâlnită, dar pe care Cornelia spune că nu o recomandă: înfometarea.

„Am slăbit în trei luni fără să mănânc, dar nu recomand nimănui să se înfometeze. Mi-a căzut părul şi nu mai aveam chef de viaţă. E adevărat că atunci ajunsesem la 50 kg, dar nu a fost bine ce am făcut, mai ales că nu am apelat la sfaturile niciunui nutriţionist', a explicat Cornelia Rednic, potrivit impact.ro.

Un lucru foarte bun este că a reuşit să se menţină, fiindcă de multe ori aceste diete îşi ratează scopul şi mulţi se îngraşă la loc. Cornelia s-a ţinut tare, mai ales că este atât de frumoasă şi pare că a întinerit cu 10 ani.

Foto: Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările