Meghan & Harry

Meghan Markle a redefinit eleganţa pe timpul sarcinii cu apariţia sa. Iat-o într-o rochie despicată pe picior

Meghan Markle a redefinit eleganţa pe timpul sarcinii cu apariţia sa. Iat-o într-o rochie despicată pe picior camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Kate Middleton a fost şi va fi întotdeauna un etalon de ”Aşa, da!” când e vorba de apariţii publice, însă Meghan Markle aduce factorul ”wow” atât de aşteptat în rândul regalităţilor.

Aseară, Ducii de Sussex s-au prezentat la premiera Cirque de Soleil de la Royal Albert Hall, bifând astfel prima apariţie a acestora, de anul acesta, la un eveniment atât de elegant. A fost, totodată, ocazia perfectă pentru ca Meghan să dea o nouă lecţie de stil.

Ea a purtat, poate, una dintre cele mai spectaculoase creaţii de până acum, semnată de Roland Mouret, care-i punea în evidenţă burtica crescută. Realizată în totalite din paiete, rochia a fost o alegere cât se poate de inspirată din partea lui Meghan, fiind atât elegantă, şi conformă cu ocazia dată, cât şi spectaculoasă, prezentând o crăpătură în faţă.

Elementul inedit al ţinutei sale a fost o brăţară care – aparent – i-ar fi aparţinut Prinţesei Diana. Momentan, însă, nimeni n-a confirmat apartanenţa acestui accesoriu. Meghan şi-a completat outfitul cu stilettos Stuart Weitzman, în valoare de 398 de dolari, şi un clutch dintr-un satin negru, extrem de elegant, semnat de Givenchy.

Modifică Setările