Royals

Meghan Markle, al doilea baby shower! L-a făcut pentru a fi prezentă Kate?

Meghan Markle, al doilea baby shower! L-a făcut pentru a fi prezentă Kate?

Acum o lună, Ducesa de Sussex a plecat într-o călătorie secretă în New York, fără soţul ei. Ulterior, s-a aflat că a fost o călătorie plănuită de prietenele ei, care au dorit să-i organizeze un baby shower luxos, din moment ce în Marea Britanie acest obicei nu se practică.

Ei bine, acum aflăm că Meghan a avut, totuşi, parte de un baby shower în Marea Britanie, însă deloc asemănător cu cel de la New York. În primul rând, în cazul acestuia din urmă, Ducesa de Sussex n-a avut nicio implicaţie. Cei mai înfocaţi fani ai ei au organizat un baby shower virtual, de Mothering Sunday, în care au donat diverse sume pentru câteva dintre organizaţiile susţinute de Meghan Markle.

#GlobalSussexBabyShower s-a numit acţiunea şi a ţintit organizaţii caritabile precum Mayhew, WellChild ori CAMFED. În total, s-au strâns nu mai puţin de 20,000 de lire sterline, bani pe care Meghan nu i-a văzut, dar despre care s-a bucurat să afle că au mers în contul unor organizaţii preţuite de ea. Aşadar, Meghan n-a încălcat tradiţia regalităţilor de a nu organiza un baby shower, ba mai mult, graţie notorietăţii e, s-a făcut un bine în contul familiei regale.