Meghan & Harry

Meghan Markle, din nou în centrul criticilor, din cauza unei haine

Meghan Markle, din nou în centrul criticilor, din cauza unei haine camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pe 10 noiembrie, a avut loc întâlnirea de gradul zero între cumnaţii regali de Sussex şi de Cambridge.

Este vorba despre ceremonia anuală în memoria victimelor celui de-al Doilea Război Mondial, ceremonie care, în Regatul Unit, poartă numele de Remembrance Day. Cu această ocazie, toată familia regală britanică s-a strâns la slujba organizată la monumentul Cenotaph din Londra.

Ca de obicei, audienţa le-a căutat pe cele două ducese tinere, Kate Middleton şi Meghan Markle, acestea respectând protocolul care cerea să se adopte haine în culori de doliu. Kate Middleton a ales o haină cu aspect military de la Alexander McQueen şi o pălărie cu voaletă.

Cât despre Meghan, aceasta s-a aflat în centrul unei situaţii neplăcute, din cauza hainei purtate la eveniment, creaţie Stella McCartney. De data aceasta, fără voia ei. Ei bine, creatoarea de modă a folosit pe contul ei de Instagram o imagine cu Meghan de la ceremonia de ieri pentru a-şi promova haina care face parte din colecţia de toamnă 2019. 

Internauţii au fost contrariaţi că Stella se foloseşte de un prilej atât de solemn şi de trist pentru a face PR pentru o colecţie de haine. Din păcate, criticile acestora au lovit, prin extensie, şi în cea care a purtat haina buclucaşă, Meghan Markle. 

Foto: Profimedia