Meghan & Harry

Meghan Markle o înfurie din nou pe Regină! Dezvăluiri incredibile: nu vrea ca britanicii să o iubească

Meghan Markle o înfurie din nou pe Regină! Dezvăluiri incredibile: nu vrea ca britanicii să o iubească

Nu mai este niciun secret că Meghan Markle şi-a făcut mai mulţi duşmani decât prieteni de când a devenit soţia Prinţului Harry, însă deciziile pe care le ia Ducesa de Sussex şi declaraţiile pe care le face par că o îngroapă şi mai tare pe aceasta.

Dacă până în urmă cu doar câteva luni, cei care spuneau despre ea că are un caracter insuportabil erau angajaţii casei regale, acum Meghan Markle este pusă la zid de aproape toată presa din Marea Britanie, dar şi de familia regală.

Documentarul celor de la BBC despre vizita în Africa a Ducilor de Sussex a pus şi mai rău paie pe foc, din cauza declaraţiilor pe care Meghan Markle şi Prinţul Harry le-au făcut. Dacă nepotul Reginei a afirmat că nu mai are o relaţie foarte bună cu fratele lui, soţia acestuia a dezvăluit că nu se poate adapta în Marea Britanie şi că nu suportă rigiditatea tipic englezească.

Imediat după declaraţiile celor doi, aproape toată familia regală a reacţionat şi i-a pus la zid, printre cei care s-au arătat îngroziţi de cele spuse de Harry şi Meghan fiind William, Charles şi Regina Elisabeta.

Potrivit celor de la The Telegraph, Meghan Markle va avea din nou probleme cu membrii familiei regale, deoarece a făcut unele declaraţii controversate: Ducesa de Sussex ar fi afirmat că lumea ar trebui să-i spună pe nume, nu să i se adreseze cu titlul pe care îl deţine. Mai mult decât atât, soţia Prinţului Harry le-ar fi spus apropiaţilor că nu o interesează dacă britanicii o iubesc sau nu şi că singurul ei scop este ca mesajele pe care le transmite să fie auzite şi înţelese de publicul larg.

Sursa citată notează că, odată ce Regina va primi confirmarea că Meghan Markle chiar a spus aceste lucruri, suverana se va înfuria foarte tare şi va avea un nou motiv pentru a-şi pune la punct nepotul, dar şi pe soţia lui.

Modifică Setările