News

Mesajul primit de Mihaela Rădulescu din partea lui Felix Baumgartner în seara finalei de la "Ferma" 2020

Mesajul primit de Mihaela Rădulescu din partea lui Felix Baumgartner în seara finalei de la "Ferma" 2020 camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mihaela Rădulescu a prezentat emisiunea "Ferma" 2020. La final s-a emoţionat foarte tare în faţa concurenţilor, chiar a lăcrimat. Cel care a susţinut-o mereu necondiţionat este Felix Baumgartner, iubitul său. El a transmis un mesaj!

Finala de la "Ferma" a fost una emoţionantă. Andrei Stoica a avut ghinion, a ratat ultima luptă. Elena Chiriac şi Augustin Viziru s-au duelat, iar actorul a fost marele învingător. Înainte de a afla cine pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, Mihaela Rădulescu a primit un mesaj emoţionant din partea lui Felix Baumgartner. Bărbatul îi e aproape mereu:

"Iubito, mult succes diseară, ştiu că e o zi importantă atât pentru tine, cât şi pentru toată echipa implicată în acest show de televiziune. Sunt mândru de tine ca întotdeauna.", a transmis iubitul prezentatoarei de a "Ferma".

Imediat după finală, Mihaela Rădulescu a avut câteva cuvinte emoţionante de adresat concurenţilor: "Finală ...din suflet. Adică partea aia în care mai plângi o dată de emoţie, deşi ştii pe de rost cum a fost. Revăzând bucata asta în ceaţa lacrimilor, m-am mai prins o dată cât de dragi mi-au fost toţi, fiecare pentru alt motiv, pentru altă sclipire pe care am văzut-o în ei. Acu-s frumoşi şi perfecţi, dar aşa de mult i-am îndrăgit şi când erau imperfecţi..., ca tot omul, ca NOI TOŢI... Înapoi la Finală. Unde rămăsesem bocind... Ce finală frumoasă, aşa dura cum e ea ..."

 

Augustin Viziru e marele câştigător de la "Ferma" 2020. A plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro şi titlul de "fermierul anului"

Elena Chiriac, Andrei Stoica şi Augustin Viziru au luptat în finala de la "Ferma". Unul singur e învingătorul, unul singur a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Augustin Viziru e căştigătorul, el e fermierul anului 2020. Augustin Viziru e marele câştigător de la "Ferma" 2020. Ultimul joc l-a avut împotriva bunei lui prietene şi colege, Elena Chiriac. S-au susţinut pe tot parcursul emisiunii şi amândoi au concurat în marea finală. Actorul a făcut faţă cu brio tuturor probelor, cu tact , răbdare şi perseverenţă. A demonstrat cât de puternic este şi a câştigat.

A luptat şi a ieşit învingător! Toţi colegii l-au îmbrăţişat când a ridicat trofeul, dar mai ales Elena, colega lui. "Trofeul este pentru fetiţa mea. Tot ce mai contează în viaţa asta pentru mine este fetiţa mea, familia mea.", a declarat Augustin Viziru la "Ferma" .

Foto: Click

Modifică Setările