News

"Mi-am luat masteratul în droguri nu departe de Casa Albă!" Hunter Biden, fiul preşedintelui Joe Biden, şi-a lansat autobiografia şocant de sinceră!

"Mi-am luat masteratul în droguri nu departe de Casa Albă!" Hunter Biden, fiul preşedintelui Joe Biden, şi-a lansat autobiografia şocant de sinceră!

Hunter Biden şi-a lansat ieri autobiografia "Beautiful Things"... plină, în realitate, de lucruri nu tocmai frumoase. Dar tocmai asta l-ar putea face câştigător

Hunter joacă acum o carte riscantă: cartea sincerităţii, în vremurile în care tatăl lui este preşedintele Statelor Unite ale Americii. Dar Hunter a fost etichetat de multă vreme oaia neagră a familiei. Iar Joe Biden chiar a avut mult de tras în campania electorală de pe urma faptului că echipa contracandidatului Trump îndreptase tunurile asupra lui, făcând tot felul de dezvăluiri despre fiul rebel, cu o viaţă haotică. Consum de droguri, infidelităţi, relaţii cu soţia fratelui său, dar şi cu sora acesteia... Viaţa lui Hunter Biden nu este uşor de dus de către preşedinte. Dar acum a venit vremea să vorbească şi Hunter. Sau să scrie... Iar confesiunile lui, lansate ieri în tomul "Beautiful Things", deja au început să adune aprecierile criticilor, care spun că această carte este exact ce nu a fost cartea Ivankăi Trump, plină de prefăcătorie şi lucruri care nu spun nimic.

Hunter Biden, fiul preşedintelui Joe Biden, şi-a lansat autobiografia şocant de sinceră!

Ei bine, Hunter a ales să spună multe. A povestit despre cum se droga împreună cu o femeie cu care a locuit într-un apartament în Washington. "Mi-am luat masteratul în droguri nu departe de Casa Albă", scrie Hunter, care povesteşte şi cum a învăţat să se drogheze într-un bungalow la Chateau Marmont, în Los Angeles - de unde a fost dat afară, aşa cum i s-a întâmplat de la fiecare hotel în care a stat, din cauza personajelor dubioase care-l vizitau. "Tipii care erau dealeri de droguri sau plasau fete îşi găsiseră un loc de întâlnire: la mine", scrie Hunter. Fiul lui Joe Biden mărturiseşte şi înnebunitorul du-te vino pe care l-a făcut între clinicile de reabilitare - dar şi faptul că, în realitate, relaţia cu văduva fratelui lui nu a fost aşa perversă cum a fost descrisă de către presă. "La acea vreme, nouă ni s-a părut că avem o complicitate şi că îl menţinem pe Beau în viaţă". Adevăratul Hunter Biden, cu bune şi cu rele, este în această carte, spun criticii, care îi admiră curajul de a ieşi în faţă cu atâtea mărturisiri.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările