Nicolai Tand a deschis un restaurant cu mâncare bună pentru acasă

7 noiembrie, 2017
Nicolai Tand restaurant nou cu mancare pentru acasa (9) jpeg

Pentru cei care nu se pricep prea bine la gătit ori, pur şi simplu, nu au timp să-şi gătească acasă, celebrul Chef a inaugurat un restaurant cu livrare la domiciliu.

image

După ce a devenit un nume în zona restaurantelor de fine dining, Nicolai Tand, unul dintre cei mai populari chefi din România,  a deschis a deschis un nou business.“Nicolai” este despre mâncare bună şi gustoasă, accesibilă tuturor. Mâncare pe care o comanzi la birou sau în drum spre casă, mâncare pe care o iei la pachet în zilele cu multă treabă şi lucruri de rezolvat, mâncare pe care o pui rapid pe masă atunci când prietenii vin în vizită, mâncare pe care o poţi da copilului tău în zilele în care nu ai vreme să găteşti.

Preparatele din meniu şi-au păstrat gustul mâncărurilor româneşti, gustul copilăriei şi al meselor în familie, având în plus o savoare aparte oferită de stilul lui Nicolai Tand. Gogoşi de casă, orez cu lapte şi dulceaţă, zamă de pui cu tăiţei de casă, ciorbă de fasole cu afumătură şi pâine de mălai, porcheta la rotisor cu cartofi copţi în coajă  sau sandwich cu pastramă de vită sunt câteva din preparatele ce se regăsesc în meniul noului restaurant.

   

image image

„Sunt un om activ, mereu cu treabă şi pe drumuri. Sunt un om care iubeşte mâncarea bună, mâncarea gustoasă. Sunt un om care are mereu casa plină de prieteni şi cea mai mare bucurie e să stau cu ei la masă, la poveşti. Sunt un om de business, un tată care vrea să construiască ceva pentru copiii lui. Când m-am gândit la „Nicolai” am combinat toate aceste lucruri şi aşa a luat naştere acest restaurant. A fost un proiect pentru care am muncit enorm pentru că de fiecare dată când încep să construiesc ceva, mă implic în totalitate, dar a fost şi un proiect de suflet, pe care l-am clădit încet şi cu mare entuziasm, având-o alături şi pe Monica, soţia mea. Aici o să găsiţi o parte din mine, pentru că sunt reţete cu care am crescut, reţete ale copilăriei mele, aşa cum este pâinea de mălai, dar şi reţete pe care le-am învaţat de la prieteni dragi, care au avut bunăvoinţa de a-mi dezvălui din secretele lor. Reţeta pentru porcheta îi aparţine lui Luiggi, un italian stabilit la Baia Mare, un om senzaţional, alături de care am petrecut zile întregi pentru a ajunge la gustul perfect. La “Nicolai” veţi găsi şi o parte din voi, pentru că orezul cu lapte, gogoşile de casă sau fasolea bătută cu cârnaţi sunt nu doar gusturi care ne plac, sunt şi gusturi pline de amintiri”, povesteşte Nicolai Tand.

Pentru că detaliile fac diferenţa, Nicolai tine nu doar la gust, ci şi la calitatea preparatelor pe care le oferă. Carnea de porc şi cârnaţii sunt aduse săptămânal de la o măcelărie din Maramureş, iar murăturile servite sunt puse chiar de el. Reţeta şi trucurile le-a învăţat de la o bătrână de 80 de ani, de lângă Bucureşti, alături de care a făcut aceste pregătiri înainte de a deschide restaurantul.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (4) jpg
colaj primark rita ora jpg
femei in varsta fericite prietene imbratisare 2476433747 jpg
Motanul Larry jpg
shutterstock 2232675961 (1) jpg
femeie primavara copac inflorit NjVawBpMeW0 jpg
Tendințe în bijuterii ce să alegi între argint sau aur pentru un cadou inedit jpg
paste pexels jpg
Nostalgia Imaginarium 2024 Day1 Gicu (274) min jpg
OKMagazine (2) jpg
George Soare PR JPG
Pisica Nala foto Instagram2 png jpg
beach please 2024 jpg
Marrakech shutterstock 2436405827 (2) jpg
okmagazine ro jpg
La ce detalii să fii atent când alegi un remediu din plante  jpg
FotoJet Mota jpg
De ce să investești într un gel UV de calitate pentru clienții tăi jpg