News

Noi imagini cutremurătoare cu Selma Blair! Actriţa abia mai merge şi are nevoie de baston pentru a-şi ţine echilibrul

Noi imagini cutremurătoare cu Selma Blair! Actriţa abia mai merge şi are nevoie de baston pentru a-şi ţine echilibrul

În urmă cu o săptămână, Selma Blair atrăgea toate privirile pe covorul roşu al Premiilor Oscar, iar la o zi după fastuoasa gală ea anunţa în cadrul unui interviu că în vara anului 2018 a primit un diagnostic cumplit: suferă de scleroză multiplă.

„Făceam orice să par normală. Luam de capul meu medicamente. Beam. Aveam dureri. Nu beam tot timpul, dar erau vremuri în care nu mai suportam nimic. Eram ruşinată şi tot ce încercam să fac e să fiu o mamă bună, dar mă omora. Aşa că atunci când am aflat diagnosticul, am fost uşurată“, şi-a început actriţa dezvăluirile, după care a afirmat că este fericită că poate vorbi despre ceea ce înseamnă să trăieşti cu o formă atât de agresivă de scleroză multiplă.

Acum, britanicii de la Daily Mail au intrat în posesia unor fotografii care ne-o arată pe Selma Blair în curtea unei clinici din Santa Monica, loc în care actriţa este tratată. În imaginile cutremurătoare se poate observa cum Selma Blair abia merge şi are nevoie de un baston pentru a-şi putea ţine echilibrul.