News

Nu a vrut să facă totul public! Câţi bani a donat Ştefan Bănică Jr. luptei împotriva coronavirusului

Nu a vrut să facă totul public! Câţi bani a donat Ştefan Bănică Jr. luptei împotriva coronavirusului

Multe celebrităţi din România au donat bani spitalelor pentru lupta împotriva coronavirusului. Ştefan Bănică a fost dat de gol şi aşa s-a aflat ce sumă a donat renumitul artist!

În cadrul teledonului organizat de Antena Group, #româniîmpreună, s-au strâns peste 2 milioane de euro. Români din toate colţurile au donat bani pentru a combate coronavirusul care a făcut peste 40 de victime la noi în ţară. Foarte multe persoane publice s-au alăturat acestui proiect. 

Duminică, de la ora 13:00 şi până la ora 19.00, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3  au transmis în premierã în România, pe cinci canale tv simultan teledonul complet tehnologizat. Români Împreuna şi-a propus şi a reuşit să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală.

Limitarea dată de starea de urgenţă din aceste momente a impus o reorganizare a tot ceea ce înseamnă filmare şi transmisie TV. Din acest motiv în platou au fost doar gazdele teledonului, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar şi Mihai Gâdea, care au comunicat prin ecrane gigantice 360, cu zeci de vedete care au preluat apeluri şi au strâns fonduri chiar de la ele de acasă.

În legătură directă a intrat şi Ştefan Bănică. Acesta a vrut să le descreţească tuturor frunţile cu o melodie plină de speranţă. Totodată, artistul a fost dat de gol de Dan Negru. Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro pentru lupta împotriva coronavirusului. Nu a vrut să facă public, spune că binele se face în linişte. 

"O să te superi pe mine acum, dar o să zic. O să fac o indiscreţie. Am vorbit şi Ştefan aseară! Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro. Asta e! Am spus!", a dezvăluit ieri Dan Negru în direct. 

Multe companii, multe persoane fizice au făcut donaţii impresionante, şi Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, a donat 100.000 de euro. 

Modifică Setările