News

Nu este Mihaela Rădulescu! O fostă concurentă de la „Ferma“ o înlocuieşte pe Anamaria Prodan la „Gospodar fără pereche“

Nu este Mihaela Rădulescu! O fostă concurentă de la „Ferma“ o înlocuieşte pe Anamaria Prodan la „Gospodar fără pereche“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Zilele trecute, Anamaria Prodan a anunţat, în direct în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, că renunţă la rolul de prezentatoare a show-ului „Gospodar fără pereche“.

Vedeta a afirmat că job-ul de impresar a devenit foarte solicitant şi nu mai are cum să se împartă în mai multe locuri, astfel că, dacă nu ar renunţa la emisiunea de la Pro TV, nu ar mai avea deloc timp să stea cu propria familie, astfel că decizia de a pleca de la „Gospodar fără pereche“ a fost una logică şi bine gândită în prealabil.

„Nu mai am timp! Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în braţe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea şi eu nu o să pot fi acolo. Bebe, şi el, îmi spune că nu o să fiu lângă el când o să candideze la preşedinţia şcolii, Rebecca îmi reproşează şi ea că de jumătate de an nu am mai fost la ea. Intru şi în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei. Nu-mi ajung 24 de ore“, a afirmat Anamaria Prodan.

Deoarece Anamaria Prodan nu a vrut să dezvăluie cine o va înlocui la emisiune, presa tabloidă a anunţat că Mihaela Rădulescu are cele mai mari şanse să fie noua prezentatoare a show-ului de la Pro TV. Cu toate acestea, postul din Pache Protopopescu a dat un comunicat de presă prin intermediul căruia a anunţat că rolul de prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche“ va fi luat de o fostă concurentă de la „Ferma. Un nou început“.

Astfel, cea care o înlocuieşte pe Anamaria Prodan este Geanina Ilieş!  „Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ştafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, şi îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaţionali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să începem filmările! Fiecare dintre ei are ceva special, un şarm aparte şi cu o serie de preferinţe şi aşteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiţi mesajul meu, ar trebui să intraţi chiar acum să vă înscrieţi, pentru că altfel veţi regreta că v-au scăpat băieţii ăştia minunaţi! Harnici sunt, frumoşi sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipseşte doar să-şi condimenteze vieţile cu iubire! În viaţă, importantă este liniştea sufletească şi inspiraţia pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aştept să fiu alături de ei şi sper să îi ajut să-şi găsească sufletul pereche”, a spus Geanina Ilieş.

Modifică Setările