News

Nu se poate abţine! Justin Bieber, atingeri pasionale în public cu soţia Hailey

Nu se poate abţine! Justin Bieber, atingeri pasionale în public cu soţia Hailey camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

E mai îndrăgostit ca niciodată! Justin Bieber şi-a atins pasional soţia chiar de faţă cu fotografii, la un eveniment recent din Los Angeles. 

Nu mulţi credeau în povestea de iubire dintre Justin Bieber şi Hailey Baldwin. Mulţi credeau că starul se va întoarce în braţele Selenei Gomez, dar el, îndrăgostit peste măsură, a făcut pasul cel mare, a cerut-o de soţie de Hailey. S-au şi căsătorit rapid şi par mai fericiţi ca niciodată. Chiar imaginile demonstrează asta! 

Recent, Justin Bieber şi-a făcut apariţia la Los Angeles, la o premieră. Nu a mers singur, ci însoţit de cea care îî este soţie acum: Hailey. Ea a îmbrăcat o ţinută elegantă, o rochie neagră care i-a venit perfect, are corp de fotomodel! Nu ţinuta ei a atras atenţia, ci gesturile pe care îndrăgostiţii le-au făcut în public. 

În fotografiile surprinse se poate vedea că artistul îşi pipăie pe posterior soţia. Gesturile pasionale nu se opresc aici! Cei doi s-au sărutat în mod repetat pe covorul roşu, s-au alintat, ba chiar el a şi muşcat-o de gât!

Imaginile din GALERIA FOTO dovedesc cât de îndrăgostiţi sunt cei doi! 

Justin Biber, diagnosticat cu o boală care îi poate aduce moartea

Artistul canadian de 25 de ani a ieşit la rampă cu o mărturisire zguduitoare după ce a fost acuzat că a devenit dependent de metamfetamină.  “Nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, şi că, în plus, am suferit de o formă gravă de mononucleoză cronică, afecţiune care mi-a afectat pielea şi funcţiile creierului, nivelul de energie şi sănătatea general”, a fost mesajul postat de Biber, conform CNN.

În boala Lyme simptomele apar pe parcursul mai multor etape. În prima fază, mai exact în primele 1-4 săptămâni din momentul înţepăturii, eritemul devine vizibil şi se măreşte de a o zi la alta. În cel de-al doilea stadiu, infecţia se răspândeşte prin sânge şi ajunge să afecteze mai multe organe, de aceea apar simptome precum durerea şi slăbiciunea musculară, dar şi incapacitatea de a folosi muşchii feţei. În cele mai multe cazuri, în a treia fază infecţia este persistentă, iar simptomele de până acum se agravează şi chiar apar unele noi, precum artrita (inflamarea articulaţiilor), edemul cerebral.

Modifică Setările