News

Numele real al vedetelor! Cum îi cheamă, de fapt, pe Andra, Irina Rimes şi Fuego?

Numele real al vedetelor! Cum îi cheamă, de fapt, pe Andra, Irina Rimes şi Fuego?

Sunt recunoscuţi de o ţară întreagă, dacă apar în public, toată lumea vrea să se fotografieze cu ei, însă oare câţi ştiu cum îi cheamă pe cei mai mari artişti ai României?

Fie că vorbim desper Smiley, Andra, Irina Rimes, Pepe sau Fuego, numele real al vedetelor nu este cel cu care se prezintă pe scenă şi nici nu este cunoscut de publicul larg. Puţini sunt cei care ştiu cu adevărat cum le cheamă pe vedete.

Cel mai simplu este la cea care este cunoscută de toată lumea ca Irina Rimes. Numele artistei nu este deloc departe de cel pe care îl are pe scenă, ea fiind trecută în buletin ca Irina Rîmeş.

Poate un artist al cărui nume ar putea fi cunoscut de mulţi fani este cel al lui Smiley: în buletin îl cheamă Andrei Tiberiu Maria. În aceeaşi situaţie este posibil să fie şi Pepe, iar numele lui să fie ştiut de unii fani: Ionuţ Pascu.

În perioada sărbătorilor de iarnă, un nume care se află pe buzele tuturor este cel al lui Fuego. Însă câţi ştiu că pe el îl cheamă Paul Surugiu? Recunoscută la nivel mondial ca Inna, pe celebra artistă o cheamă în buletin Elena Alexandra Apostoleanu!

Poate cei mai puţin cunoscuţi după numele real sunt cei trei artişti de la B.U.G. Mafia: Tataee, Uzzy şi Caddy. Pe aceştia îi cheamă Vlad Irimia, Alin Demeter şi Dragoş Ducu Banu. Tot din aceeaşi categorie pot face parte Puya şi Guess Who, adică Dragoş Gărdescu şi Laurenţiu Mocanu.

Connect-R este un alt artist al cărui nume este ştiut de puţină lume, cu toate că el se recomandă de multe ori ca Relu. În buletin, el este trecut: Ştefan Relu Mihalache.

Poate cea mai bună voce din ţara noastră, Andra nu este deloc... Andra! În buletin, ea este trecută: Alexandra Irina Măruţă. Iar Lora este Laura Petrescu.