Royals

O nouă apariţie spectaculoasă a unei Meghan Markle însărcinate, în grădina casei din Montecito

O nouă apariţie spectaculoasă a unei Meghan Markle însărcinate, în grădina casei din Montecito camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Meghan Markle şi-a surprins admiratorii cu o apariţie impunătoare în timpul unui concert caritabil televizat.

Este vorba despre evenimentul Vax Live, în cadrul căruia Prinţul Harry a apărut în persoană, în timp ce soţia sa a avut o intervenţie înregistrată din curtea reşedinţei ducilor din Montecito. Meghan a fost filmată stând aşezată pe o bancă în grădina casei, îmbrăcată într-o rochie-cămaşă roşie, cu imprimeu floral. 

Soţul meu şi cu mine suntem încântaţi că vom deveni, curând, părinţii unei fetiţe. Este un sentiment minunat pe care îl împărtăţim cu milioane de alte familii din întreaga lume, a spus ducesa în intervenţia sa, în care susţine vaccinarea anti-Covid, astfel încât viaţa tuturor să revină la normal.

Rochia aleasă de Meghan pentru apariţia sa face parte din colecţia Carolinei Herrera şi are o valoare de circa 1.390 euro, iar cea mai scumpă piesă din vestimentaţia sa a fost ceasul Cartier care i-a aparţinut, odată, Prinţesei Diana, în valoare de puţin peste 20.000 de euro.

Evenimentul caritabil a fost difuzat sâmbătă trecută de mai multe posturi TV din America, aceasta fiind prima apariţia televizată a lui Meghan Markle de la interviul mult discutat acordat de ea şi de Harry lui Oprah, în luna martie.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările