Vedete

Oana Radu, de la 75 de kilograme, la 57: "Transformarea mea a luat sfârşit!" Ce urmează acum?

Oana Radu, de la 75 de kilograme, la 57: "Transformarea mea a luat sfârşit!" Ce urmează acum? camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

E mulţumită! Oana Radu cântăreşte doar 57 de kilograme acum şi spune că transformarea ei fizică a luat sfârşit! A avut multe zeci de kilograme în plus, dar le-a dat jos, iar acum se mândreşte cu silueta sa. Ce urmează? 

Prima dată când a urcat pe scenă, Oana Radu a impresionat cu talentul său. Vocea ei sensibilă, dar totuşi puternică i-a impresionat pe fani, mulţi dintre ei sunt şi acum alături de ea şi o susţin. Pe atunci avea multe kilograme în plus. Purta haine măsuri foarte mari, nu îşi arăta niciodată formele, picioarele, nu era deloc mulţumită cu felul în care arăta. A luat decizia de a slăbi. Nu a fost uşor, dar a dat jos zeci de kilograme. 

Ulterior, acum aproximativ un an, cântăreaţa luase din nou în greutate. A trecut şi printr-un moment mai dificil când fostul ei iubit a murit. Şi-a revenit, s-a ambiţionat, a mers des în sala de sport şi ţine o dietă echilibrată. Iată că acum impresionează. De la 75 de kilograme a ajuns la 57! Spune că transformarea ei a ajuns la final: "Haterii vor spune că e photoshop hahahha! Transformarea mea a luat sfârşit!

În aceste poze mă vedeţi pe mine, la 57 de kilograme  de la 75, folosind dieta 2. Sunt foarte fericită ! Aşa arăt eu acum! De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menţinerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieşit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă! M-am remontat şi iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau să îi mulţumesc evident şi lui @catalin_dobrescu6 pentru susţinere şi ajutor! Va mulţumesc şi vouă pentru toate mesajele, şi mult spor în tot ceea ce faceţi! Bafta cu nouă dietă!", a scris în mediul online vedeta. A postat şi câteva poze cu transformare, priviţi în galeria foto!

Oana Radu se căsătoreşte curând

Oana Radu şi-a revenit rapid după moartea iubitului. Alin Mihai Suflea şi-a găsit sfârşitul după ce a fost incendiat în scara problocului de un vecin cu probleme şi a lăsat multă durere în sufletul apropiaţilor. La 11 luni de la această pierdere, artista se căsătoreşte. Oana Radu îi va spune “Da” antrenorului de fitness care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme şi cu care are o relaţie din ianuarie. Evenimentul va avea loc la Craiova, peste două săptămâni.

”Cătălin m-a cerut de soţie de câteva luni. Am zis că da, eram într-o stare de şoc, căci nu îmi venea să cred. Dacă îi spuneam nu, îşi făcea bagajele şi pleca, cred. Peste două săptămâni facem cununia civilă la Craiova, într-un loc cu piscină, o să avem foarte mulţi invitaţi. Am slăbit foarte tare, iar inelul de logodnă îmi este larg. Într-o relaţie nu e importantă nunta, nu suntem oameni să ţinem cont de asta. Avem foarte multe proiecte împreună, nu avem acum în plan un copil”, a dezvăluit Oana Radu la Kanal D.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările