News

Oana s-a împăcat cu Petre Roman. Cum a reacţionat Isa

 Oana s-a împăcat cu Petre Roman. Cum a reacţionat Isa

A spus de multe ori că relaţia dintre ei e una rece, că se văd rar şi că Isa îi duce dorul, dar mai apucă să îl vadă la televizor. Acum, Oana Roman a încercat să  ase în urmă lucrurile care au supărat-o şi  şi-a întâlnit tatăl. Fetiţa ei a trăit cu emoţie acest moment.

 “Ne-am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată', a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.. Vedete recunoaşte că îşi iubeşte foarte mult tatăl şi că îi datorează multe, dar admite că a avut momente, chiar şi în adolescenţă, când s-a simţit abandonată de acesta.

„Mulţi ani am crezut că nu am dreptul să-i reproşez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproşat că a pus pe primul plan ţara şi nu pe mine, aşa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă.

Singura modalitate prin care eu am reuşit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteţi voi, să am şi eu un suflet lângă mine”, a declarat Oana Roman în podcastul lui Mihai Morar.

 

Modifică Setările