News

Oprah, biciuită de bunică cu cablul, în copilărie. „Mă doare sufletul pentru fetiţa care eram atunci!”

Oprah, biciuită de bunică cu cablul, în copilărie. „Mă doare sufletul pentru fetiţa care eram atunci!”

Nu e niciun secret pentru nimeni că miliardara modetatoare TV a avut o copilărie dificilă, doar a vorbit despre asta de mai multe ori. Însă n-a dat toate detaliile greutăţilor prin care a trecut în primii ani de viaţă. Cel puţin nu până acum.

Oprah şi-a spus tot of-ul în emisiunea The Dr. Oz Show. Vedeta se află în campania de promovare a noii ei cărţi, intitulate What Happened to You? Conversations on Trauma, Resilience and Healing, care are ca subiect traumele din copilărie şi vindecarea în urma lor.

Moderatoarea de 67 de ani a spus că incidentul cu bunica ei s-a întâmplat când ea aducea o găleată de apă acasă. “Aduceam apa acasă şi mă jucam cu degetele în apă, când bunica m-a văzut pe fereastră şi a început să ţipe la mine că de ce mă joc cu apa, că e apă de băut. Eu i-am zis că nu mi-am băgat degetele în ea, dar ea mi-a zis că m-a văzut cu degetele în apă. Şi-a luat atunci un cablu şi m-a biciut cu el.

Mogulul media s-a emoţionat în mod deosebit când şi-a amintit de rănile făcute de cablul care i-a plesnit pielea: „Mai târziu, când m-am înbrăcat ca să merg la biserică, una dintre rănile de pe spate s-a deschis şi mi-a pătat rochiţa. Sentimentul pe care-l am acum nu e legat de durerea suferită atunci, ci mă doare sufletul pentru fetiţa care eram atunci!”, a conchis aceasta.

Foto - Profimedia

Modifică Setările