News

Pamela Anderson a împlinit 53 de ani. De 14 ori a apărut pe coperta revistei destinată bărbaţilor: "Prima dată când am pozat complet goală am plâns"

Pamela Anderson a împlinit 53 de ani. De 14 ori a apărut pe coperta revistei destinată bărbaţilor: "Prima dată când am pozat complet goală am plâns" camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

La 53 de de ani, Pamela Anderson este una dintre femeile care a trecut prin cele mai diferite experienţe. A cunoscut suferinţa când a fost abuzată sexual, dar şi plăcerile, când milioane de bărbaţi şi femei o admirau când poza complet goală pentru coperta revistei Playboy. 

Ziua de 1 iulie are mare însemnătate în viaţa vedetei, este ziua în care s-a născut. Este un prilej bun acum să ne amintim de memorabilele ipostaze în care a apărut Pamela Anderson de-a lungul anilor. Da, ne referim chiar la pictorialele Playboy în care a pozat complet goală. Revista destinată bărbaţilor, cu nuduri, probabil nu ar fi avut niciun sens fără cea mai celebră 'Playmate' din istoria sa, Pamela Anderson.

În 1989, vedeta avea aproximativ 23 de ani. Atunci a apărut pentru prima dată goală, atunci a acceptat provocarea de a se dezbrăca complet şi de a poza aşa pentru celebra revistă destinată bărbaţilor. I-a fost dificil prima oară, a plâns: "Eram atât de confuză. I-am spus mamei mele despre ofertă şi ea mi-a zis s-o fac. Şi am făcut-o. Mi-a fost atât de ruşine că m-am îmbolnăvit. (...) Prima dată când am pozat în Playboy am plâns", declara acum ani de zile Pamela Anderson.  Primul shooting în care a apărut fără haine a avut loc chiar în conacul lui Hugh Hufner, fondatorul revistei Playboy.

Anii au trecut rapid, shootingurile în care apare complet goală nu au mai fost o problemă pentru ea. Chiar vedeta a declarat că de-a lungul timpului, şedinţele foto nud au devenit destul de confortabile pentru ea, ajungând chiar la numărul record de 14 apariţii în Playboy. 

În 2015, aceasta a apărut pentru ultima oară pe coperta celebră destinată bărbaţilor, a fost chiar ultimul număr al publicaţiei. Pamela Anderson, pentru acel shooting, a simţit nevoia să se consulte cu băieţii ei: "Trebuie mai întâi să mă consult cu copiii mei", a recunoscut Pamela Anderson în programul Entertainment Tonight. Ulterior, s-a aflat că aceştia nu au avut nimic împotrivă, iar Pamela Anderson a apărut din nou goală. 

Donald Trump a închiriat-o pe Pamela pentru o noapte. Care a fost tariful ei şi ce trebuia să facă de aceşti bani

Pe 14 iunie, Preşedintele Americii a aniversat vârsta de 74 de ani. Contextul dificil şi statutul actual nu îi mai permit să se dea în stambă ca odinioară, iar acum este nevoit să organizeze petreceri lipsite de dezmăţ şi extravaganţă, însă pe vremuri, aniversările lui făceau istorie...

Miliardarul american a ţinut întotdeauna să epateze, iar petrecerile sale erau mereu renumite şi vânate de presă. Anul acesta, însă, a fost nevoit să petreacă...low profile, date fiind controversele legate de acţiunile sale şi de situaţia mondială datorată pandemiei. Mutat la Washington în 2017, chiriaşul de lux de la Casa Albă obişnuia să organizeze petreceri controversate, rămânând în memoria colectivă câteva momente emblematice. Când a împlinit 42 de ani, Trump a dorit o navă spaţială de 15 metri, cu fum şi lasere, care au survolat scena pe care el şi soţia lui de pe atunci, Ivana, se aflau. A urmat un alt moment memorabil, în 1996, când a împlinit jumătate de secol de viaţă şi când a primit un tort uriaş de ciocolată, decorat cu toate clădirile pe care le deţinea, peste care trona o figurină de marţipan cu el, îmbrăcat în Superman şi cu semnul dolarului pe piept.

Violată în grup şi abuzată sexual de bonă. Copilăria şi adolescenţa de coşmar a bombei sexy Pamela Anderson

O fi ea un sex simbol veritabil, care a făcut istorie cu imaginea ei HOT din pictorialele Playboy şi serialul Baywatch, însă blonda supremă din showbiz-ul american ascunde, în spatele acestui look atrăgător, traume reale, experimentate încă din primii ei ani de viaţă. 

Abia la maturitate, când s-a simţit stăpână pe propria viaţă, a reuşit să vorbească despre ororile trăite încă din copilărie. Pamela a recunoscut, la un moment dat, că a fost agresată sexual de dădaca ei între vârsta de 6 ani şi 10 ani. Şi, de parcă asemenea experienţă îngrozitoare n-ar fi fost de-ajuns ca să o afecteze în mod categoric, Anderson a fost violată din nou la vârsta de 12 ani. Atunci agresorul ei fusese un bărbat de 25 de ani. Vedeta n-a fost în stare să îi spună familiei ei despre abuzul sexual îndurat ani în şir, motiv pentru care şi-a îndreptat atenţia şi grija înspre animale, nişte fiinţe nevinovate, care-I oferea loialitate şi dragoste necondiţionate.

Foto: Profimedia