News

Paris Hilton le oferă fanilor o sumă exorbitantă. Ce îi roagă să facă pentru bani!

Paris Hilton le oferă fanilor o sumă exorbitantă. Ce îi roagă să facă pentru bani!

Nonconformista Paris Hilton nu se uită la bani, mai ales când vine vorba de haine, bijuterii sau vacanţe exotice. De data aceasta moştenitoarea imperiului Hilton le oferă fanilor o sumă exorbitantă. După ce la început de an a fost cerută în căsătorie de partenerul său, actorul Chris Zylka, cu un inel cu diamante, fericirea sa s-a transformat în disperare odată cu dispariţia căţelului unuia dintre prietenii apropiaţi.

O mare iubitoare de animale, cu 35 de vieţuitoare care o înconjoară, Paris nu a ezitat să-i sară în ajutor unui prieten apropiat atunci când patrupedul său a dispărut. În vârstă de 36 de ani, Paris a apelat la cei peste 8,1 milioane de prieteni vituali de pe Instagram pentru a o ajuta să-l găsească pe micuţul Pomeranian Chucky. Desigur, eforturile fanilor vor fi răsplătite pe măsură căci vedeta oferă drept recompensă o sumă considerabilă. Paris îi roagă pe cei care deţin informaţii să ia legătura cu ea, promitându-le 10 mii de dolari pentru ajutor. De asemenea, diva a distribuit un anunţ în care apăreau şi fotogafii cu căţelul, dar şi un video din momentul răpirii cu o femeie care îl ia pe Chucky chiar din faţa proprietăţii stăpânului.

Căţelul ar fi fost furat de către o femeie.

"Vă rugăm să ne ajutaţi să-l găsim pe căţelelul care a fost furat chiar de pe strada reşedinţii prietenului meu!" a spus Hilton. "Dacă aveţi informaţii despre această femeie, vă rugăm să ne anunţaţi imediat! Recompensa este de 10.000 de dolari, fără alte întrebări. Prietenii mei îşi vor micuţul înapoi."

Foto: Instagram

Modifică Setările