News

Paula Chirilă, despre intervenţiile chirurgicale. La ce schimbări a recurs actriţa

Paula Chirilă, despre intervenţiile chirurgicale. La ce schimbări a recurs actriţa

Paula Chirilă a ajuns la medic în urmă cu câteva zile pentru o intervenţie la nivelul feţei.

“Este genială procedura. Îţi face anestezie, nu te doare absolut nimic. Sunt doar nişte fire de acid hialouronic. Se duce pe sub piele tot acidul ăla hialuronic şi pielea arată un pic mai bine. Oricum am grijă de mine de când mă ştiu, am şi o genă foarte bună”, a spus Paula Chirilă la o emisiune de televiziune.

Actriţa crede că schimbările sunt uneori necesare, aşa că le susţine. “Eu încurajez pe fiecare să facă ce doreşte ca să se simtă bine şi Doamne ajută să nu dea peste un medic care mutilează”.

Paula Chirilă a suferit în trecut şi o lipoaspiraţie, asta pentru a şterge urmele lăsate de sarcină.“Mi-am făcut mai demult o lipo că rămăsesem aşa cu burtică după sarcină. Nu scăpam de nicio culoare de asta, nu reuşeam”, a mai spus actriţa.

Paula a reuşit să slăbească spectaculos. “Mănânc sănătos, corect, îmi ascult organismul. Mănânc aproape de toate, în afară de carbohidraţi. Nu mai mănânc pâine, dulciuri. În rest, muncesc foarte mult şi nu am timp de sport, am repetiţii, filmări. Mi-au prins bine nişte repetiţii la dansuri, la Piteşti, unde am scos un spectacol. Am slăbit şi în centrimetri, dar şi în kilograme, cu regim, cu masaje. Am dat peste 15 kilograme în trei luni. În luna iulie am început să am grijă mai mult. Am avut şi perioade în care nu mâncam nimic, un fel de post negru. Îl recomand din toată inima. S-a întâmplat să nu mănânc două- trei zile. Pe măsură ce mă obişnuiesc, o să fac şi de patru, de mai multe zile. Mai iau vitamine, minerale, mă hidratez bine”, mărturisea ea pentru OK!.

 

Modifică Setările