Love Story

Povestea de iubire dintre maestrul Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca. "Regele naiului" are o soţie cu 44 mai tânără decât el

Povestea de iubire dintre maestrul Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca. "Regele naiului" are o soţie cu 44 mai tânără decât el camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Iubirea nu ţine cont de vârstă, de distanţă, de etnie, de culoarea pielii! Asta o demonstrează şi Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca. Maestrul de la nai se iubeşte de ani de zile cu o doamnă superbă, a doua soţie, care i-a furat inima. Sunt fericiţi, trăiesc o dragoste cum mulţi şi-ar dori! 

El are 79 de ani şi ea are doar 35 de ani! Gheorghe Zamfir este recunoscut pe marile scene ale lumii, a legat prietenii cu mari artişti, a demonstrat cât de talentat este în ceea ce face, dar a atras atenţia şi asupra vieţii personale pe care puţini o ştiu. 

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut în 2008, în timpul unei emisiuni, însă pe vremea aceea, maestrul era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle. Divorţul dintre Gheorghe Zamfir şi prima sa soţie s-a întins pe cinci ani. El a fost acuzat de aceasta de maltratare şi de infidelitate şi astfel maestrul a fost nevoit să-i plătească o sumă uriaşă de bani. 5.300 de euro era pensia de întreţinere pentru fosta soţie. După o perioadă, artistul a reuşit să scadă această sumă şi să-i achite 1.500 de euro lunar.

După aproape 8 ani de iubire cu Nicoleta Beca, trăiţi însă în paralel cu divorţul de prima soţie, Gheorghe Zamfir a spus din nou “Da” la finalul anului 2015. Nunta a fost una discretă, la care au participat doar apropiaţii. Avocata maestrului a făcut atunci declaraţii pentru click.ro: "Căsătoria  a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie". Ulterior, Gheorghe Zamfir şi-a exprimat încântarea despre noua perioadă din viaţa sa: "Am spus «Da» la primărie, iar restul va fi prin muzică: «Zamfir comes back» (n.r. Zamfir se întoarce)".

Apoi, în februarie 2016, cei doi s-au cununat religios la o biserică din oraşul natal, în Găeşti.

Iată că au trecut cinci ani de sunt căsătoriţi şi aproximativ 12 ani de când se cunosc. Povestea lor de dragoste continuă, maestrul Gheroghe Zamfir având totală încredere în soţie, ba chiar a lăsat pe numele ei averea. Anumite surse au declarat pentru click.ro ce proprietăţi i-a lăsat deja acesta jumătăţii sale: "Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială."

În prezent, maestrul Gheorghe Zamfir şi soţia Nicoleta îşi petrec izolarea în superba vilă construită pe dealurile comunei Cobia, la 10 km de oraşul natal Găieşti. Regele naiului a împlinit 79 de ani pe 6 aprilie.

Foto: Facebook, Click

Modifică Setările