News

Prima mare iubire a lui Pepe. Înainte de Oana Zăvoranu şi de Raluca Pastramă s-a îndrăgostit de Dana

Prima mare iubire a lui Pepe. Înainte de Oana Zăvoranu şi de Raluca Pastramă s-a îndrăgostit de Dana camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nici a doua căsnicie nu a funcţionat! Pepe este la al doilea divorţ, se separă de Raluca Pastramă, mama celor două fiice ale sale. Au apărut discuţii între cei doi şi se pare că au luat decizia de a merge pe drumuri diferite. Înainte de Oana Zăvoranu şi de Raluca, cântăreţul a avut o altă mare iubire, pe Dana. 

A fost căsătorit de două ori şi se pare că va porni din nou în căutarea sufletului pereche. Pepe a spus de două ori DA în faţa Ofiţerului Stării civile. Prima oară a avut un mariaj din 2008 în 2011 cu Oana Zăvoranu, iar apoi s-a îndrăgostit de Raluca Pastramă cu care s-a căsătorit în 2014. Acum, în 2020, pregătesc actele de divorţ. În afară de cele două mariaje celebre, artistul a avut o altă mare iubire.

Înaintea Oanei Zăvoranu şi a Ralucăi Pastramă, Pepe a trăit o poveste de dragoste cu o vedetă mai puţin celebră pe nume Dana Gheorghe. Pepe şi Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert şi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc la acea vreme. Nu a fost deloc aşa.

Artistul şi Dana s-au separat trei ani mai târziu şi la acea vreme s-a spus că motivul ar fi fost că artistul era mai tot timpul plecat prin turnee, iar Dana nu mai găsea puterea să-l înţeleagă. 

"Ne-am despărţit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp", declara Pepe după despărţirea de Dana. Priviţi în galeria foto cum arătau cei doi împreună. 

Se ştie că în 2004, Dana Gheorghe a început o poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan Mara, cu care are gemeni, Cristian şi Maria. Din păcate, şi povestea dintre Dana Gheorghe şi Bogdan Mara a întâmpinat numeroase dificultăţi. 

Pepe şi Oana zăvoranu au fost căsătoriţi cinci ani, dar au divorţat chiar de ziua brunetei, în iunie 2011. La scurt timp, Pepe s-a cuplat cu Raluca Pastramă, iar un an mai târziu a ajuns în faşa ofiţerului stării civile. Cei doi au două fetiţe, pe Maria şi Rosa Alexandra.

Pepe este cel care a anunţat acum, în 2020, divorţul de Raluca. Ea şi-a dorit separarea: "Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei."

Pepe şi Raluca Pastramă vor divorţa la notar

Se pare că cei doi au încercat să îşi salveze relaţia, să discute, să o ia de la început, însă Raluca a decis că este mai bine să pună punct poveştii lor. Relaţia dintre ei este acum una destul de bună, se înţeleg, nu există tensiuni, dar în curând se vor prezenta la notar pentru a semna actele de divorţ. Nici Pepe nu ştie exact când s-a produs ruptura.

„Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de faţă, fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mai spus Pepe într-un video pe Youtube. 

Foto: Facebook

Modifică Setările