News

Problema de sănătate cu care se confruntă de mulţi ani Anca Serea: ”Am făcut transfuzie şi acum lupt să o ţin sub control”

Problema de sănătate cu care se confruntă de mulţi ani Anca Serea: ”Am făcut transfuzie şi acum lupt să o ţin sub control” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Anca Serea se confruntă de multă vreme cu o problemă de sănătate ce i-a adus neplăceri majore. Este vorba despre o anemie severă, din cauza căreia a ajuns în repetate rânduri la perfuzii. Frumoasa brunetă a vorbit deschis despre experienţa sa cu această afecţiune.

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din România. Mereu zâmbitoare şi tonică, cu greu ai crede că vedeta are probleme de sănătate care nu o dată au trimis-o la Urgenţă. Mamă a şase copii, prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV se confruntă de mai mult timp cu o anemie severă.

Deşi de-a lungul timpului a vorbit despre afecţiunea de care suferă, abia zilele trecute, într-o discuţie online cu urmăritorii ei, a făcut radiografia completă a neplăcutei experienţe cu boala, de la simptome, până la tratamentul urmat.

Anca Serea

”Anemia mea este foarte veche şi s-a acutizat cu sarcinile şi naşterile. Din păcate, anul trecut am avut hemoglobina 4.6 şi feritina (depozitul de fier) 0. Am făcut transfuzie şi acum lupt să o ţin sub control”, a explicat vedeta de 40 de ani, adăugând că este nevoită să facă transfuzie şi perfuzii periodice şi că ia zilnic calciu şi magneziu.

Anca Serea a detaliat, de asemenea, simptomele pe care le-a experimentat:” Cele mai frecvente simptome ale anemiei sunt oboseala, ameţeala şi pierderea vederii timp de câteva secunde. Aceste simptome se manifestă de obicei atunci când afecţiunea ajunge într-un stadiu avansat. Din acest motiv, de cele mai multe ori anemia uşoară se descoperă întâmplător. Eu oboseam foarte uşor, eram somnolentă, aveam vertij, lipsă de concentrare, fără energie… urcam un etaj şi după simţeam nevoia să mă aşez.”

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările