Vedete

Ramona de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", altfel decât o vezi la televizor FOTO

Ramona de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", altfel decât o vezi la televizor FOTO camera-retro icon Vezi galeria 31 poze

Asistenta sexy cu cele mai lungi picioare pare complet schimbată atunci când renunţă la hainele sport sau chic-urban pentru cele de ocazie.

Ramona Olaru este o prezenţă sexy şi charismatică în matinalul celor de la Antena 1. Mutată de la "Prietenii de la 11" la "Neatza cu Răzvan şi Dani", Ramona s-a integrat perfect în echipa emisiunii şi aduce acea notă picantă show-ului, pe lângă senzualitatea de care era nevoie după plecarea Flaviei Mihăşan în concediu de maternitate.

Cu silueta ei longilină, picioarele lungi ca de manechin şi pielea bronzată, Ramona ţine aproape de micile ecrane publicul masculin. E-adevărat că ne-am obişnuit cu toţii nu doar cu apariţiile ei sexy, ci şi cu umorul său şi e destul de greu să ţi-o imaginezi decupată în altfel de cadru.

Dar iată că am descoperit-o şi altfel, foarte elegantă şi ispitioare, foarte fashion şi cu un look elaborat, coborât parcă de pe podiumurile de modă. Şi, ce-i drept, pictorialul realizat pentru un brand vestimentar, a cărui imagine a devenit de ceva timp, ne arată o Ramona Olaru altfel decât o ştim la televizor.

Machiajul, coafura, ţinutele şi atitudinea pun în lumină cele mai frumoase valenţe ale sale, deşi nici aici nu-i lipseşte spiritul jucăuş şi nota aceea de seducţie efortless.

Te invităm, aşadar, s-o descoperi şi tu pe Ramona Olaru de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", altfel decât o vezi la televizor. (galeria foto)