Case Regale

Reprezentantul familiei regale care se întreba dacă fiul prinţului Harry va fi alb este susţinut de un cunoscut englez de culoare: ”Şi ce dacă?”

Reprezentantul familiei regale care se întreba dacă fiul prinţului Harry va fi alb este susţinut de un cunoscut englez de culoare: ”Şi ce dacă?” camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Declaraţii uimitoare ale unui cunoscut englez de culoare. Susţine membrul familiei regale despre care Meghan a declarat că-şi punea problema dacă Archie va fi alb sau nu.

Deşi declaraţiile au stârnit indignarea mondială, în condiţiile în care discriminarea este un subiect sensibil, iată că avem de-a face cu o declaraţie cel puţin interesantă.

John Barnes, fost jucător în echipa Angliei şi pentru Liverpool susţine că s-a creat o falsă panică. Bărbatul în vârstă de 57 de ani e de părere că întrebarea acestui membru regal este una legitimă. Barnes nu înţelege de unde atâta ofuscare şi explică cum orice persoană de culoare s-ar fi întrebat la fel sau oricum, nu i s-ar fi părut ceva discriminatoriu.

Dacă Archie Harrison Mountbatten Windsor are o mamă metisă, nu vine această întrebare firesc? Fostul jucător profesionist de fotbal e de părere că s-a creat mult zgomot pentru nimic, asta în condiţiile în care monarhia britanică a fost aspru criticată în urma interviului acordat de Meghan Markle şi prinţul Harry realizatoarei Oprah Winfrey.

John Barnes spune că şi el are o soţie albă şi că mulţi se întreabă cum va arăta copilul dintr-un cuplu.

Prinţul Harry a mărturisit că deşi întrebările anumitor persoane din familia regală l-au deranjat, nu va dezvălui niciodată despre cine a fost vorba, din respect pentru instituţie şi regină.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările