Ar putea fi lovitura finală! Iar îl trădează mezinul pe Rege?

16 februarie, 2024

Ne pregătim cu toții să vizionăm, peste câteva ore, interviul pe care Prințul Harry îl va oferi presei americane despre cancerul tatălui său. Se pare că fiul lui Charles a fugit la căpătâiul monarhului bolnav - neinvitat! - pentru a strânge noi informații despre starea actuală a părintelui său și-a le vinde apoi presei.

image

Prințul Harry a participat la un eveniment important în SUA, la numai câteva ore după ce și-a terminat vizita cu tatăl său, regele suferind, în Londra, dar nu a menționat deloc starea în care se află tatăl său. Gestul lui li s-a părut unora o lipsă cruntă de empatie, pe când alții au remarcat schimbarea prințului, care ar fi preferat să nu mai vorbească public despre ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise de la palat.

Ceea ce făcea Harry, de fapt, era să strângă informații despre cancerul Regelui și să vorbească despre el tot în fața camerelor de filmat, într-un nou interviu cu moderatorul emisiunii TV Good Morning America, Will Reeve. 

Ducele de Sussex va vorbi despre „soția sa, Meghan”, „ce mai face tatăl lui”, dar și despre „eroii răniți” care participă la Invictus Games. Promo-ul interviului a fost făcut deja public înainte de-a fi difuzat interviul de mare interes atât pentru public și presă, cât și pentru familia regală, care asistă mai neputincioasă ca niciodată la jocurile pe care le face Harry – strânge informații private despre membrii marcați ai monarhiei britanice, după care le face publice fără nici cea mai mică ezitare.

O echipă de filmare, condusă de Will Reeve, fiul regretatului actor hollywoodian Christopher Reeve, i-a filmat pe Harry și pe Meghan Markle încă de când au pus piciorul în Canada, pentru a participa la un eveniment în Whistler și Vancouver.

Deplasarea soților regali în Canada a urmat imediat după lansarea site-ului Sussex.com, care a fost întâmpinat cu multe critici din partea fanilor regali, care îi învinovățesc pe Harry și pe Meghan pentru asocierea cu familia regală britanică strict din considerente financiare.

Mai multe pentru tine...

Sosirea lor în Canada s-a petrecut la o săptămână de la vizita surprinzătoare a lui Harry în Marea Britanie. Două zile mai târziu, a participat la o ceremonie de acordare a unor premii din NFL, în Las Vegas. Și apoi a acordat interviul celor de la Good Morning America, în care vom vedea, peste numai câteva ore, că n-are nicio problemă abordeze cancerul tatălui său.

Asemenea intruziune în viața privată a monarhului bolnav îl lovește crunt pe regele aflat în tratament anti-cancer. Să fie oare lovitura de grație pe care Harry i-o aplică părintelui săuîn cel mai vulnerabil moment din viața sa?!...

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg