Care Harry? Regele Charles pare că vrea să-l dea uitării pe mezinul său năbădăios

9 februarie, 2023
Charles și Harry, Getty (2) jpg

Regele Charles, cât mai departe de o împăcare cu Prințul Harry. Ce a răspuns suveranul, când a fost întrebat de mezinul său?

Planul lui Harry a ieșit. A făcut tot ce i-a stat în putință să se îndepărteze de familia sa și pare că intenția se manifestă din plin. Din războiul său declarat împotriva casei regale britanice s-ar putea ca el însuși să fie cel mai afectat.

Charles și Harry, Getty jpg

Regele Charles și familia regală britanică nu se lansează în acuzații publice de niciun fel, căci nu le stă în caracter. Cert este că răceala s-a instalat pe nesimțite în ceea ce privește relațiile cu fiul capricios și rătăcitor, stabilit acum în SUA.

Miercuri, Regele Charles a avut un angajament regal programat în partea de Est a Londrei. În timp ce felicita studenții de la Universitatea East London în campusul Stratford, Regele a uimit cu un răspuns la întrebarea: ”Îl veți aduce înapoi pe Harry?”. Charles al III-lea a izbucnit în râs și a răspuns zeflemitor: ”Pe cine?”.

Regele Charles a dezvelit ieri o plăcuță aniversară a Universității, care a bifat 125 de ani de existență. Monarhul de 74 de ani este într-o formă fizică foarte bună și niciodată nu renunță la umorul său specific britanic.

Suveranul a izbucnit în râs când și-a dat seama la cine se referea bărbatul. Nu e un secret pentru nimeni că cei doi nu au avut deloc o relație afectuoasă. După moartea Prințesei Diana, Harry a vrut să-i pedepsească pe toți cei care au făcut-o pe mama sa să sufere. Cumva, a preluat el tensiunile existente între Diana și Charles, doi oameni care au traversat un mariaj total nefericit, din moment ce Regele Charles a iubit toată viața o singură femeie, iar aceea nu era Diana, ci Camilla, actuala sa soție și partenera de care nu a fost niciodată dezlipit sufletește.

Mai multe pentru tine...

Tot ieri, Regele Charles a făcut cunoștință și cu președintele ucrainean, pe care l-a primit la Palatul Buckingham. La aproape un an de la invadarea Ucrainei de către trupele rusești, Volodimir Zelenski a ieșit din nou „pe teren“, încercând să obțină sprijinul aliaților săi pentru a putea continua să reziste atacurilor Rusiei.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg