Care Harry? Regele Charles pare că vrea să-l dea uitării pe mezinul său năbădăios

9 februarie, 2023
Charles și Harry, Getty (2) jpg

Regele Charles, cât mai departe de o împăcare cu Prințul Harry. Ce a răspuns suveranul, când a fost întrebat de mezinul său?

Planul lui Harry a ieșit. A făcut tot ce i-a stat în putință să se îndepărteze de familia sa și pare că intenția se manifestă din plin. Din războiul său declarat împotriva casei regale britanice s-ar putea ca el însuși să fie cel mai afectat.

Charles și Harry, Getty jpg

Regele Charles și familia regală britanică nu se lansează în acuzații publice de niciun fel, căci nu le stă în caracter. Cert este că răceala s-a instalat pe nesimțite în ceea ce privește relațiile cu fiul capricios și rătăcitor, stabilit acum în SUA.

Miercuri, Regele Charles a avut un angajament regal programat în partea de Est a Londrei. În timp ce felicita studenții de la Universitatea East London în campusul Stratford, Regele a uimit cu un răspuns la întrebarea: ”Îl veți aduce înapoi pe Harry?”. Charles al III-lea a izbucnit în râs și a răspuns zeflemitor: ”Pe cine?”.

Regele Charles a dezvelit ieri o plăcuță aniversară a Universității, care a bifat 125 de ani de existență. Monarhul de 74 de ani este într-o formă fizică foarte bună și niciodată nu renunță la umorul său specific britanic.

Suveranul a izbucnit în râs când și-a dat seama la cine se referea bărbatul. Nu e un secret pentru nimeni că cei doi nu au avut deloc o relație afectuoasă. După moartea Prințesei Diana, Harry a vrut să-i pedepsească pe toți cei care au făcut-o pe mama sa să sufere. Cumva, a preluat el tensiunile existente între Diana și Charles, doi oameni care au traversat un mariaj total nefericit, din moment ce Regele Charles a iubit toată viața o singură femeie, iar aceea nu era Diana, ci Camilla, actuala sa soție și partenera de care nu a fost niciodată dezlipit sufletește.

Mai multe pentru tine...

Tot ieri, Regele Charles a făcut cunoștință și cu președintele ucrainean, pe care l-a primit la Palatul Buckingham. La aproape un an de la invadarea Ucrainei de către trupele rusești, Volodimir Zelenski a ieșit din nou „pe teren“, încercând să obțină sprijinul aliaților săi pentru a putea continua să reziste atacurilor Rusiei.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg