Cele două Lilibet s-au întâlnit, în sfârșit! Întâlnire privată la 48 de ore de la sosirea ducilor de Sussex în UK

4 iunie, 2022

Regina Elisabeta a II-a a întâlnit-o, pentru prima dată, pe strănepoata ei, Lilibet, în cadrul unei întâlniri private cea-a avut loc la Windsor, cu ocazia Jubileului de Platină și-a venirii în țară a Ducilor de Sussex.

image

Suverana britanică nu și-a văzut nici strănepotul, pe Archie, de când acesta avea câteva luni, așadar întoarcerea Prințului Harry cu întreaga lui familie în țara lui natală a fost un motiv de mare bucurie pentru monarhul de 96 de ani.

Întâlnirea privată între Regină și strănepoții ei a avut loc la 48 de ore de când Meghan și Harry au intrat în Marea Britanie cu un avion privat, în cursul zilei de joi, 1 iunie.

Ducii de Sussex și-au dus copiii la Castelul Windsor, pentru o reuniune emoționantă cu Regina Elisabeta a II-a, străbunica lor, iar locul întâlnirii a fost ales astfel încât să-i fie cât mai ușor Majestății Sale, care întâmpină probleme de mobilitate în momentul de față.

Zi specială

Lilibet împlinește azi 1 an și își va sărbători prima ei zi de naștere în țara natală a tatălui ei. Având în vedere că Regina și-a anulat deplasarea la Epsom Derby și nu va fi prezentă nici la petrecerea de la palat din această seară, există mari șanse ca monarhul britanic să-și facă timp pentru micuța ei strănepoată. De asemenea, este de așteptat ca Prințul Charles să-și întâlnească și el nepoții.

image

Fiica lui Meghan și a lui Harry a fost denumită, în mod controversat, Lilibet după numele de alint al Reginei, pe care aceasta îl avea în copilărie, încă din anii ’20, și pe care soțul ei, Prințul Philip, îl folosea doar în intimitate.  

Tatăl Reginei, George al VI-lea, spunea despre fiicele lui: “Lilibet este mândria mea. Margaret este bucuria mea.” Aveau oare voie Ducii de Sussex să-și numească fiica după numele privat al Reginei?

Războiul declarațiilor

Palatul Buckingham s-a implicat, la acea vreme, într-un joc al declarațiilor contradictorii în momentul în care n-a confirmat faptul că Prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi cerut permisiunea Reginei de a-i folosi numele. BBC a precizat, de asemenea, că ducii n-au primit permisiunea Reginei. Însă reprezentantul cuplului regal a declarat că Regina a fost informată din timp de alegerea lor și că ei nu și-ar fi permis să folosescă numele dacă monarhul britanic nu și-ar fi dat acordul.

Mai multe pentru tine...
image

Oricum, asemenea discuții sunt inutile azi, când este zi frumoasă și veselă la palat. În momentul de față, se fac, cel mai probabil, pregătiri pentru petrecea aniversară a micuței Lilibet. Așteptăm cu nerăbdare imagini sau informații de la eveniment!

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg