Cele două Lilibet s-au întâlnit, în sfârșit! Întâlnire privată la 48 de ore de la sosirea ducilor de Sussex în UK

4 iunie, 2022

Regina Elisabeta a II-a a întâlnit-o, pentru prima dată, pe strănepoata ei, Lilibet, în cadrul unei întâlniri private cea-a avut loc la Windsor, cu ocazia Jubileului de Platină și-a venirii în țară a Ducilor de Sussex.

image

Suverana britanică nu și-a văzut nici strănepotul, pe Archie, de când acesta avea câteva luni, așadar întoarcerea Prințului Harry cu întreaga lui familie în țara lui natală a fost un motiv de mare bucurie pentru monarhul de 96 de ani.

Întâlnirea privată între Regină și strănepoții ei a avut loc la 48 de ore de când Meghan și Harry au intrat în Marea Britanie cu un avion privat, în cursul zilei de joi, 1 iunie.

Ducii de Sussex și-au dus copiii la Castelul Windsor, pentru o reuniune emoționantă cu Regina Elisabeta a II-a, străbunica lor, iar locul întâlnirii a fost ales astfel încât să-i fie cât mai ușor Majestății Sale, care întâmpină probleme de mobilitate în momentul de față.

Zi specială

Lilibet împlinește azi 1 an și își va sărbători prima ei zi de naștere în țara natală a tatălui ei. Având în vedere că Regina și-a anulat deplasarea la Epsom Derby și nu va fi prezentă nici la petrecerea de la palat din această seară, există mari șanse ca monarhul britanic să-și facă timp pentru micuța ei strănepoată. De asemenea, este de așteptat ca Prințul Charles să-și întâlnească și el nepoții.

image

Fiica lui Meghan și a lui Harry a fost denumită, în mod controversat, Lilibet după numele de alint al Reginei, pe care aceasta îl avea în copilărie, încă din anii ’20, și pe care soțul ei, Prințul Philip, îl folosea doar în intimitate.  

Tatăl Reginei, George al VI-lea, spunea despre fiicele lui: “Lilibet este mândria mea. Margaret este bucuria mea.” Aveau oare voie Ducii de Sussex să-și numească fiica după numele privat al Reginei?

Războiul declarațiilor

Palatul Buckingham s-a implicat, la acea vreme, într-un joc al declarațiilor contradictorii în momentul în care n-a confirmat faptul că Prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi cerut permisiunea Reginei de a-i folosi numele. BBC a precizat, de asemenea, că ducii n-au primit permisiunea Reginei. Însă reprezentantul cuplului regal a declarat că Regina a fost informată din timp de alegerea lor și că ei nu și-ar fi permis să folosescă numele dacă monarhul britanic nu și-ar fi dat acordul.

Mai multe pentru tine...
image

Oricum, asemenea discuții sunt inutile azi, când este zi frumoasă și veselă la palat. În momentul de față, se fac, cel mai probabil, pregătiri pentru petrecea aniversară a micuței Lilibet. Așteptăm cu nerăbdare imagini sau informații de la eveniment!

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg