De ce fiica Prințesei Anne și-a păstrat numele timp de cinci ani după căsătorie?

7 februarie, 2023

Mike și Zara Tindall sunt căsătoriți de 12 ani, dar știați că Zara și-a păstrat numele de fată în primii cinci ani de căsnicie?

Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg

La momentul nunții lor, în 2011, s-a vehiculat că mireasa va încălca tradiția și își va păstra numele de familie Phillips. Decizia, însă, a fost dictată de motive profesionale, anume cariera sa ecvestă, nu de vreo ambiție personală, ca membru al Familiei Regale.

Și, deși toată lumea se aștepta ca fiica Prințesei Anne să-și păstreze numele de Philips, prin martie 2016, Zara a optat să ia în mod public numele de familie al soțului ei, după ce a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Zara Tindall  GettyImages 1419903691 jpg

Zara, acum în vârstă de 41 de ani, a călcat pe urmele mamei sale, Prințesa Anne, în cariera sa sportivă și a câștigat o medalie de argint alături de echipa de echitație a Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. De cealaltă parte, soțul său, Mike Tindall, a făcut parte din echipa de rugby a Angliei, care a câștigat Cupa Mondială din 2003.

După nunta lor, Mike și Zara au devenit de părinți pentru Mia, în vârstă de nouă ani, Lena, în vârstă de patru ani, și Lucas, în vârstă de un an.

Mike, în vârstă de 44 de ani, a povestit pentru revista HELLO! cum copiii săi le calcă pe urme, moștenind calitățile lor sportive. "Atât Mia, cât și Lena merg duminica la clubul de rugby Minchinhampton și au doar nouă și patru ani, așa că trebuie să le dăm puțin timp înainte de a le pune presiune, dar iubesc toate sporturile și joacă și rugby".

Mai multe pentru tine...

Mike Tindall are multe în comun și cu soacra sa, Prințesa Anne, cu care se înțelege de minune, cei doi numărându-se printre spectatorii de la meciul de rugby Six Nations dintre Anglia și Scoția din weekend.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg