Imagini inedite cu Prințesa Anne, cu vestă antiglonț și urcată pe tanc

6 februarie, 2023

Sora Regelui Charles joacă tare! În timp ce cumnata ei, Camilla, se obișnuiește cu coroana de Regină Consoartă și cu recepțiile tot mai dese, Prințesa Anne se urcă pe tancuri la 72 de ani.

Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg

Zilele trecute, au fost publicat câteva fotografii cu Prințesa Anne îmbrăcată în echipament militar complet. Aceasta, în calitatea ei de colonel onorific, s-a alăturat regimentului de Husari Regali, care se află cantonat în Estonia, pentru a afla mai multe despre operațiunea CABRIT la care au participat și militarii britanici.

Îmbrăcată cu haine de groase de iarnă, cu pantaloni, bocanci și geacă îmblănită, adică un outfit potrivit pentru o vizită la o bază militară, Prințesa Anne s-a întâlnit cu soldații pentru a fi informată cu privire la operațiunea lor și a avut parte de un tur al bazei pentru a vedea echipamentele pe care le folosesc în cadrul activității lor și care sunt capabile să opereze în condiții arctice.

Prințesa Anne, cu vestă antiglonț și urcată pe tanc

Într-o fotografie distribuită pe conturile oficiale de socializare ale Familiei Regale, Prințesa Anne poate fi văzută urcată pe tanc, purtând o cască militară și o vestă antiglonț, în timp ce un membru al Husarilor Regali îi prezintă câteva dintre funcțiile echipamentului.

Mai multe pentru tine...

Dintr-o explicație care însoțea una dintre fotografii, aflăm că Operațiunea CABRIT este "numele de cod pentru desfășurarea și contribuția Regatului Unit la prezența înaintată consolidată a NATO".

Prințesa Anne a vizitat această bază întrucât este colonelul-șef oficial al Husarilor Regali, și asta încă de la înființarea lor, la începutul anilor '90. Nu este neobișnuit s-o vedem pe sora Regelui Charles al III-lea îmbrăcând uniforma militară. Unica fiică a Reginei Elisabeta deţine actualmente funcţia de amiral al Marinei Regală. La acest capitol, de ajutor i-a fost și experienţa sa ca soţie de ofiţer de marină militară. Mai mult, Prințesa Anne conduce deja zece regimente, fiind, printre altele, și colonelul șef al Scoțienilor regali, al regimentului Gurkha și al corpulului veterinar al Armatei Regale.

FOTO: NATO Battlegroup EstoniaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg