Fiul cel mic al Reginei Rania, Prințul Hashem al Iordaniei, și-a serbat majoratul

31 ianuarie, 2023

Cel mai tânăr membru al Familiei Regale iordaniene s-a născut chiar de ziua tatălui său, iar acum a ajuns la majorat.

Familia hașemită
Familia hașemită

Curtea Hașemită a dat startul unui an care se anunță deosebit de important pentru Regele Abdullah și Regina Rania ai Iordaniei, prin celebrarea nunții moștenitorului tronului, Prințul Hussein. Mai înainte de asta, Familia Regală iordaniană a sărbătorit o altă dată importantă, ziua de naștere a Prințului Hashem bin Abdullah al II-lea, cel mai tânăr și al patrulea fiu al manarhilor hașemiți, care a împlinit vârsta de 18 ani chiar în aceeași zi în care s-a sărbătorit și tatăl său. 

Familia Regală a dorit să marcheze majoratul prințului cu o nouă imagine oficială, în care acesta poartă costum și cravată în albastru închis. Totodată, mama sa, Regina Rania, i-a făcut o urare publică: "La mulți ani! Să fii binecuvântat cu o viață plină de aceeași bucurie pe care mi-o oferi mie și tuturor celor din jurul tău", a scris aceasta, alături de o imagine în care Hashem apare într-o postură mai informală.

În paralel cu această zi de naștere, Regina Rania nu a vrut să rateze ocazia de a-și felicita soțul, care a împlinit în aceeași zi de 30 ianuarie vârsta de 61 de ani. "Nu există o binecuvântare mai mare decât să parcurg călătoria vieții mele alături de tine. Recunoscătoare că îmi petrec fiecare zi cu tine", a notat ea, alături de o imagine în care apar împreună.

În ciuda proeminenței publice a părinților săi și a pregătirilor care se fac pentru căsătoriile fraților săi mai mari, Prințul Hashem rămâne un membru al Ramiliei Regale discret, care abia a absolvit liceul. Nu se știe dacă va urma calea celorlalți fii ai Regelui Abdullah, înrolându-se în armată, sau dacă va decide să meargă la universitate în Statele Unite.

Mai multe pentru tine...

În 2023, mulți moștenitori regali vor intra în "clubul celor de 18 ani"

În iunie va fi rândul Alexiei a Olandei, cea de-a doua fiică a Regelui Willem-Alexander, iar în octombrie va fi rândul a doi moștenitori care sunt destinați să devină regi: Christian al Danemarcei și Prințesa de Asturias. Apoi urmează Sverre Magnus de Noreuga, al doilea fiu al Prințului Haakon și al lui Mette Marit, și Emmanuel al Belgiei, al treilea fiu al lui Philippe și al Matildei Belgiei.Recente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg