Cine este frumoasa saudită care-i va lua locul, peste ani, Reginei Rania a Iordaniei?

6 ianuarie, 2023

La începutul acestui an, casa regală din Iordania a anunțat că Prințul miștenitor Hussein se va căsători în luna iunie cu aleasa lui, frumoasa Rajwa. Cei doi s-au logodit în luna august a anului trecut, la Riad, orașul în care s-a născut mireasa regală.

Rajwa a Iordaniei profimedia 0714678744 jpg

Pe contul de Twitter al palatului din Iordania a fost postat, așadar, următorul anunț: „Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că nunta Alteței Sale Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și a domnișoarei Rajwa Khalid Alseif va avea loc la 1 iunie 2023”.

Această nuntă regală este una foarte importantă, căci este vorba despre mariajul viitorului rege al Iordaniei. Și despre viitoarea Regină a Iordaniei, una care-i va călca pe urme fashionistei și extrem de popularei Rania, acum în vârstă de 52 de ani.

Cine-i, așadar, Rajwa Al Saif?

În vârstă de 28 de ani, frumoasa arăboaică s-a născut la Riad, capitala Arabiei Saudite, și este fiica omului de afaceri saudit Khaled Al Saif, CEO al grupului privat Al Saif, și a soției acestuia, Azza Al Sudairi. Rajwa a studiat atât în Arabia Saudită, cât și în Los Angeles, obținând o diplomă de absolvire a Institutului de Fashion și Design din orașul californian.

hussein si logodnica profimedia 0715710620 jpg

Nu sunt cunoscute aspecte legate de felul în care s-au cunoscut cei doi tineri, însă este foarte probabil ca mariajul să nu fie unul aranjat, având în vedere vederile occidentale ale cuplului care va domni, odată, peste Iordania.

Frumoasa brunetă care va purta pe cap, peste ani, coroana soacrei sale, Regina Rania, este cu două luni mai în vârstă decât Prințul moștenitor Hussein și, până să devină mireasă regală în Iordania, a lucrat ca designer de interior în Riad, după ce a căpătat experiență în domeniu la o firmă de arhitectură din Los Angeles.

Mai multe pentru tine...

Odată căsătorită cu Hussein, lui Al Saif îi va fi desemnat titlul oficial de Prințesă moștenitoare a Iordaniei, cu apelativul de Alteță Regală, și va participa la activitățile casei regale, așa cum a făcut și soacra ei, Regina Rania, pe când era doar prințesă moștenitoare. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg