Fosta bonă a Prințului Louis o laudă pe Kate pentru felul în care îşi creşte copiii

17 februarie, 2023

Este nevoie de patru ani de studii și pregătire intensivă, precum și de 15.290 de lire sterline pentru a deveni o bonă Norland - un serviciu la care Prințul și Prințesa de Wales au apelat încă din 2014, pe când Prințul George avea opt luni.

Prințul Louis, la prima sa paradă „Trooping the Colour” jpeg

Prinţul William și Prinţesa Kate şi-au ales bona de pe o listă scurtă de candidate propuse de Norland College. Iar alegerea acestei instituţii nu a fost o surpriză: "La fel ca generațiile de bebeluși regali dinaintea lui, Prințul George va fi crescut cu ajutorul unei bone Norland", explica un mesaj venit din partea Palatului Kensington.

În cel mai recent episod al emisiunii "A Right Royal Podcast", dedicată copiilor din Familia Regală și intitulată "Royal Rascals" ("Răsfăţaţii regali"), gazdele Andrea Caamano și Emmy Griffith au avut-o invitată pe fosta bonă Norland Sarah Carpenter, care a explicat ce înseamnă să fii o bonă Norland și de ce, spre surprinderea multora, se mândresc cu uniforma lor.

Aceasta a dezvăluit cât de implicați sunt, de obicei, părinții "cu sânge albastru" în educația copiilor lor și ce părere are despre modul în care Prinţesa Kate se comportă ca părinte, în urma criticilor privind bufoneriile fiului său, Prințul Louis, din timpul ceremoniei Jubileului de Platină al Reginei.

"Este atât de trist să vezi că oamenii văd partea negativă a lucrurilor, pentru că, de fapt, ar trebui să vedem felul în care ea, ca părinte, a reuşit să-l facă pe acel băiețel să se simtă atât de în largul lui la un eveniment atât de sobru, încât să se poată comporta astfel", a spus ea. "Și asta e ceea ce ai prefera să vezi, decât un copil care nu se simte confortabil într-o situație. Şi dacă ne uităm bine, atât Prinţul Louis, cât şi Prinţesa Charlotte și Prinţul George, se simţeau în largul lor, la acel eveniment public special, la care, de obicei, copiii devin agitaţi, plâng, fac crize... Cred că a fost, pur și simplu, minunat să vedem ce copii drăguți pot să fie şi cât de apropiaţi şi jucăuşi sunt cu mama lor" - o schimbare clară de parenting pe care a adus-o Prinţesa de Wales în sânul Familiei Regale, recunoscută pentru rigiditatea educaţiei pe care a primit-o şi a oferit-o, mai ales în timpul domniei Reginei Elisabeta a II-a.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

regele charles camilla printesa kate middleton si printul william Foto Profimedia
Meghan Markle, Prințul Harry  foto   Profimedia jpg
Prințesa Marina Doria de Savoia   arhiva de familie a lui Emanele Filiberto jpg
Charlene și Albert de Monaco cu David Popovici foto FB jpg
Grace Kelly, Prințul Rainier de Menaco  foto   Profimedia jpg
Regina rania si Regelen Abdullah al II lea al Iordaniei nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780804182 jpg
Principesa Sofia la Universitatea Națională de Arte din București   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale  (2) jpg
Prințesa regală Anne, Profimedia (3) jpg
Kate și William, Profimedia (3) jpg
Regina Letizia 20 februarie foto Profimedia (5) jpg
Charles, Camilla, Charlotte, Kate, William, George, Louis, Profimedia jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Prințesa Charlotte cu Prințul William și Prințesa Kate, Profimedia jpg
Șeica Mahra din Dubai foto Instagram3 jpg
Prințesa Leonor   GettyImages 2161787154 jpg
Maria Teresa a Spaniei în 1653  foto   Profimedia jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles în vizită regală, Profimedia (1) jpg