Fosta bonă a Prințului Louis o laudă pe Kate pentru felul în care îşi creşte copiii

17 februarie, 2023

Este nevoie de patru ani de studii și pregătire intensivă, precum și de 15.290 de lire sterline pentru a deveni o bonă Norland - un serviciu la care Prințul și Prințesa de Wales au apelat încă din 2014, pe când Prințul George avea opt luni.

Prințul Louis, la prima sa paradă „Trooping the Colour” jpeg

Prinţul William și Prinţesa Kate şi-au ales bona de pe o listă scurtă de candidate propuse de Norland College. Iar alegerea acestei instituţii nu a fost o surpriză: "La fel ca generațiile de bebeluși regali dinaintea lui, Prințul George va fi crescut cu ajutorul unei bone Norland", explica un mesaj venit din partea Palatului Kensington.

În cel mai recent episod al emisiunii "A Right Royal Podcast", dedicată copiilor din Familia Regală și intitulată "Royal Rascals" ("Răsfăţaţii regali"), gazdele Andrea Caamano și Emmy Griffith au avut-o invitată pe fosta bonă Norland Sarah Carpenter, care a explicat ce înseamnă să fii o bonă Norland și de ce, spre surprinderea multora, se mândresc cu uniforma lor.

Aceasta a dezvăluit cât de implicați sunt, de obicei, părinții "cu sânge albastru" în educația copiilor lor și ce părere are despre modul în care Prinţesa Kate se comportă ca părinte, în urma criticilor privind bufoneriile fiului său, Prințul Louis, din timpul ceremoniei Jubileului de Platină al Reginei.

"Este atât de trist să vezi că oamenii văd partea negativă a lucrurilor, pentru că, de fapt, ar trebui să vedem felul în care ea, ca părinte, a reuşit să-l facă pe acel băiețel să se simtă atât de în largul lui la un eveniment atât de sobru, încât să se poată comporta astfel", a spus ea. "Și asta e ceea ce ai prefera să vezi, decât un copil care nu se simte confortabil într-o situație. Şi dacă ne uităm bine, atât Prinţul Louis, cât şi Prinţesa Charlotte și Prinţul George, se simţeau în largul lor, la acel eveniment public special, la care, de obicei, copiii devin agitaţi, plâng, fac crize... Cred că a fost, pur și simplu, minunat să vedem ce copii drăguți pot să fie şi cât de apropiaţi şi jucăuşi sunt cu mama lor" - o schimbare clară de parenting pe care a adus-o Prinţesa de Wales în sânul Familiei Regale, recunoscută pentru rigiditatea educaţiei pe care a primit-o şi a oferit-o, mai ales în timpul domniei Reginei Elisabeta a II-a.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg