Fosta iubită a Prinţului Harry, Cressida Bonas, este însărcinată

25 iulie, 2022

Cea despre care se spune că ar fi trebuit să fie cealaltă noră regală a dat de înţeles că aşteaptă un copil.

Cressida Bonas jpg

Cressida Bonas a fost toată numai un zâmbet la căsătoria prietenilor săi, Lady Tatiana Mountbatten cu afaceristul Alexander 'Alick' Dru, care şi-au unit destinele weekendul acesta, la Catedrala Winchester.

Şi se pare că avea toate motivele să fie aşa, de vreme ce, pe sub ţinuta sa destul de colorată şi de subţire, se putea vedea un pântec ceva mai proeminent, ce trăda o sarcină de trei, patru luni.

Cressida Bonas nunta regala Lady Tatiana Mountbatten nepoata Reginei Elisabeta  (4) jpg

Cressida Bonas este o veche apropiată a Familiei Regale, ea fiind una dintre vestitele iubite ale Prinţului Harry, ba chiar o pretendentă la titlul de Ducesă de Sussex. Căci, după povestea de dragoste încheiată cu sud-africanca cu titlu nobiliar Chelsy Davy, cu care a stat şase ani, Prinţul Harry părea ataşat de relaţia pe care o înnodase cu "copia acesteia", Cressida Bonas. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Prințesei Eugenie, în 2012, însă s-au despărţit după doi ani, în 2014. Ulterior, Cressinda Bonas s-a concentrat pe partea profesională a vieții ei. Ba chiar a și fost invitată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Fosta iubită a Ducelui de Sussex a declarat că i-a fost extrem de greu să facă față întregii atenții pe care i-o acorda presa atunci când avea o relația cu Harry. De asemenea, nu suporta că tabloidele o numeau o „IT girl”.

Acum, ea pare să-şi fi găsit adevărata fericire alături de Harry Wentworth-Stanley, care conduce organizația pentru promovarea sănătății mentale James’ Place şi cu care s-a căsătorit acum fix doi ani, în cadrul unei ceremonii şic, în mediul rural britanic. Iar lunile astea, Cressida trăieşte, se pare, bucuria maternităţii. Oare va fi mămică de fetiţă, de vreme ce a ales să poarte fusta aceea de un roz frapant la nuntă? Vom vedea peste câteva luni.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg