Fosta iubită a Prinţului Harry, Cressida Bonas, este însărcinată

25 iulie, 2022

Cea despre care se spune că ar fi trebuit să fie cealaltă noră regală a dat de înţeles că aşteaptă un copil.

Cressida Bonas jpg

Cressida Bonas a fost toată numai un zâmbet la căsătoria prietenilor săi, Lady Tatiana Mountbatten cu afaceristul Alexander 'Alick' Dru, care şi-au unit destinele weekendul acesta, la Catedrala Winchester.

Şi se pare că avea toate motivele să fie aşa, de vreme ce, pe sub ţinuta sa destul de colorată şi de subţire, se putea vedea un pântec ceva mai proeminent, ce trăda o sarcină de trei, patru luni.

Cressida Bonas nunta regala Lady Tatiana Mountbatten nepoata Reginei Elisabeta  (4) jpg

Cressida Bonas este o veche apropiată a Familiei Regale, ea fiind una dintre vestitele iubite ale Prinţului Harry, ba chiar o pretendentă la titlul de Ducesă de Sussex. Căci, după povestea de dragoste încheiată cu sud-africanca cu titlu nobiliar Chelsy Davy, cu care a stat şase ani, Prinţul Harry părea ataşat de relaţia pe care o înnodase cu "copia acesteia", Cressida Bonas. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Prințesei Eugenie, în 2012, însă s-au despărţit după doi ani, în 2014. Ulterior, Cressinda Bonas s-a concentrat pe partea profesională a vieții ei. Ba chiar a și fost invitată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

stanga
dreapta
Cressida Bonas (3) jpg
Cressida Bonas (1) jpg
Cressida Bonas (2) jpg

Fosta iubită a Ducelui de Sussex a declarat că i-a fost extrem de greu să facă față întregii atenții pe care i-o acorda presa atunci când avea o relația cu Harry. De asemenea, nu suporta că tabloidele o numeau o „IT girl”.

Acum, ea pare să-şi fi găsit adevărata fericire alături de Harry Wentworth-Stanley, care conduce organizația pentru promovarea sănătății mentale James’ Place şi cu care s-a căsătorit acum fix doi ani, în cadrul unei ceremonii şic, în mediul rural britanic. Iar lunile astea, Cressida trăieşte, se pare, bucuria maternităţii. Oare va fi mămică de fetiţă, de vreme ce a ales să poarte fusta aceea de un roz frapant la nuntă? Vom vedea peste câteva luni.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG
letizia profimedia 0711056552 jpg
met6 jpg