Încă o nuntă în Familia Regală! Lady Tatiana Mountbatten, nepoata Reginei Elisabeta, s-a căsătorit weekendul acesta

25 iulie, 2022

Rudele suveranei Marii Britanii din partea regretatului său soţ s-au reunit la căsătoria tinerei Tatiana, la Winchester Cathedral.

nunta regala Lady Tatiana Mountbatten nepoata Reginei Elisabeta  (5) jpg

Lady Tatiana Mountbatten s-a căsătorit cu iubitul ei, Alexander 'Alick' Dru, afacerist în domeniul start-up-urilor, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Catedrala Winchester.

Fiica în vârstă de 32 de ani a marchizului de Milford Haven, văr primar al regretatului Prinț Philip, consortul Reginei, a fost fotografiată coborând din mașină la sosirea la ceremonia religioasă.

Respectând tradiția, Lady Tatiana a purtat un voal din tul, lung, care îi acoperea chipul. Rochia sa albă, cu croi clasic, a avut o tuşă de modernitate, tocmai prin simplitatea ei: tăietură rotundă la baza gâtului, mâneci scurte, capitel, spate gol, încheiat în nasturi îmbrăcaţi, şi un brâu brodat cu mărgele albe.

Rochia a fost creată de designerul britanic de rochii de mireasă Suzanne Neville, pornind de la un model preexistent în colecţie şi adaptată pentru a include o trenă personalizată de trei metri cu broderii de la rochia de mireasă a mamei sale.

stanga
dreapta
nunta regala Lady Tatiana Mountbatten nepoata Reginei Elisabeta  (3) jpg
nunta regala Lady Tatiana Mountbatten nepoata Reginei Elisabeta  (1) jpg

Printre invitaţii la nuntă, rude regale şi apropiaţi ai cuplului, s-a aflat şi fosta iubită a Prinţului Harry, Cressida Bonas, care i-a felicitat public şi cu ocazia logodnei.

Lady Tatiana a dezvăluit în luna ianuarie că Alick i-a pus marea întrebare, îngenunchind în spectaculosul decord din Alpi, unde se aflau în vacanţă. Fostul student de la Eton a ales pentru acest moment romantic vârful muntelui din Verbier, Elveția.

stanga
dreapta
Cressida Bonas jpg
profimedia 0709379351 jpg
invitati nunta Lady Tatiana Mountbatten 2 jpg
invitati nunta Lady Tatiana Mountbatten 1 jpg
profimedia 0709371416 jpg
Lady Violet Manner nunta Lady Tatiana Mountbatten jpg
nunta regala Lady Tatiana Mountbatten nepoata Reginei Elisabeta  (2) jpg
familia nunta Lady Tatiana Mountbatten jpg

Lady Tatiana, care activează în Relaţii Publice şi este o pasionată a sportului ecvestru, este cel mai mare copil al Georginei Walker (prima soţie) şi a lui George Mountbatten, în vârstă de 60 de ani, descendent al Ecaterinei cea Mare şi al lui Alexandr Puşkin. Fratele lui, Lordul Ivar Mountbatten, este primul membru homosexual declarat al Familiei Regale - și al primei sale soții, Sarah Georgina Walker. În prezent, el este căsătorit cu Clare, în vârstă de 61 de ani. Fratele ei mai mic, Henry, în vârstă de 30 de ani, este conte de Medina.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg