FOTO Zara Tindall, admirată pentru ținută în cea de-a treia zi a evenimentului Royal Ascot

17 iunie, 2022

A treia zi a evenimentului Royal Ascot a captat atenția presei și a publicului datorită ținutelor etalate de cei prezenți, dar și a prezenței de primă mână la cel mai însemnat concurs de echitație britanic, preferatul Reginei Elisabeta a II-a.

image

Mike și Zara Tindall s-au prezentat în cea de-a treia zi a Royal Ascot, denumită Ladies' Day, alături de mama ei, Prințesa Anne, și de soțul acesteia, vice-amiralul Sir Tim Laurence. Perechea regală a mers în prima trăsură, urmați fiind de fiica Prințesei Margaret, Lady Sarah Chatto, cu soțul ei, Daniel Chatto, și de vicontele de Brookeborough, în cea de-a doua trăsură.

Regina a fost absentă de la evenimentul de echitație din cauza problemelor sale de mobilitate. Majestatea Sa are înscriși în concurs nu mai puțin de 10 cai în toate cele cinci zile ale Royal Ascot, care se va încheia sâmbătă. Reach For The Moon, Tactical și Saga sunt caii Reginei cu cele mai mari șanse de câștig.

În lipsa Reginei, membri seniori ai familiei regale britanice au fost prezenți la eveniment. În primele zile, Prințul Charles și Camilla au deschis Royal Ascot 2022, fiind însoțiți de Prințul Edward și Sophie, dar și de Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi.

Dacă există cineva care să știe perfect cum să se îmbrace pentru Royal Ascot, e Zara Tindall!

Fiica de 41 de ani a prințesei regale a purtat o rochie pastel de 472,50 de lire sterline, creată de Anna Mason. Ținuta feminină a scos în evidență silueta Zarei și personalitatea acesteia. Tindell a asortat la rochie o pereche de pantofi nude, un clutch roz și bijuterii finuțe din perle. Pălăria este nelipsită de la un eveniment Royal Ascot, iar accesoriul ales de Zara este cât se poate de bine asortat ținutei și amuzant în același timp.

image

Însă rochia albă purtată de Zara Tindall în cursul zilei de ieri, 16 iunie, a fost cea care i-a asigurat acesteia titlul de „Cel mai bine îmbrăcată” de la Royal Ascot din acest an. Ținuta modernă este creată de designerul Laura Green. Micile accente fucsia – cum ar fi nasturii rochiei, floarea de la pălărie și pantofii – n-au făcut decât să completeze un outfit remarcabil, perfect asortat cu cel al soțului ei, Mike Tindall, care a purtat o cravată în aceeași nuanță.

Royal Ascot este cunoscut pentru dress code-ul său strict. Regulile care trebuie respectate de cei prezenți la eveniment sunt – fără rochii sau fuste deasupra genunchiului, fără bluze sau rochii cu bretele, iar pălăriile sunt nelipsite. Sunteți cu siguranță de acord cu noi când spunem că nimeni nu reușește să creeze un stil vestimentar mai reușit la Royal Ascot decât familia regală britanică, nu-i așa?

Mai multe pentru tine...

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg