FOTO Zara Tindall, admirată pentru ținută în cea de-a treia zi a evenimentului Royal Ascot

17 iunie, 2022

A treia zi a evenimentului Royal Ascot a captat atenția presei și a publicului datorită ținutelor etalate de cei prezenți, dar și a prezenței de primă mână la cel mai însemnat concurs de echitație britanic, preferatul Reginei Elisabeta a II-a.

image

Mike și Zara Tindall s-au prezentat în cea de-a treia zi a Royal Ascot, denumită Ladies' Day, alături de mama ei, Prințesa Anne, și de soțul acesteia, vice-amiralul Sir Tim Laurence. Perechea regală a mers în prima trăsură, urmați fiind de fiica Prințesei Margaret, Lady Sarah Chatto, cu soțul ei, Daniel Chatto, și de vicontele de Brookeborough, în cea de-a doua trăsură.

Regina a fost absentă de la evenimentul de echitație din cauza problemelor sale de mobilitate. Majestatea Sa are înscriși în concurs nu mai puțin de 10 cai în toate cele cinci zile ale Royal Ascot, care se va încheia sâmbătă. Reach For The Moon, Tactical și Saga sunt caii Reginei cu cele mai mari șanse de câștig.

În lipsa Reginei, membri seniori ai familiei regale britanice au fost prezenți la eveniment. În primele zile, Prințul Charles și Camilla au deschis Royal Ascot 2022, fiind însoțiți de Prințul Edward și Sophie, dar și de Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi.

Dacă există cineva care să știe perfect cum să se îmbrace pentru Royal Ascot, e Zara Tindall!

Fiica de 41 de ani a prințesei regale a purtat o rochie pastel de 472,50 de lire sterline, creată de Anna Mason. Ținuta feminină a scos în evidență silueta Zarei și personalitatea acesteia. Tindell a asortat la rochie o pereche de pantofi nude, un clutch roz și bijuterii finuțe din perle. Pălăria este nelipsită de la un eveniment Royal Ascot, iar accesoriul ales de Zara este cât se poate de bine asortat ținutei și amuzant în același timp.

image

Însă rochia albă purtată de Zara Tindall în cursul zilei de ieri, 16 iunie, a fost cea care i-a asigurat acesteia titlul de „Cel mai bine îmbrăcată” de la Royal Ascot din acest an. Ținuta modernă este creată de designerul Laura Green. Micile accente fucsia – cum ar fi nasturii rochiei, floarea de la pălărie și pantofii – n-au făcut decât să completeze un outfit remarcabil, perfect asortat cu cel al soțului ei, Mike Tindall, care a purtat o cravată în aceeași nuanță.

Mai multe pentru tine...

Royal Ascot este cunoscut pentru dress code-ul său strict. Regulile care trebuie respectate de cei prezenți la eveniment sunt – fără rochii sau fuste deasupra genunchiului, fără bluze sau rochii cu bretele, iar pălăriile sunt nelipsite. Sunteți cu siguranță de acord cu noi când spunem că nimeni nu reușește să creeze un stil vestimentar mai reușit la Royal Ascot decât familia regală britanică, nu-i așa?

stanga
dreapta
zara profimedia 0700398683 jpg
zara tindall profimedia 0699766886 jpg
zara tindall profimedia 0700279726 jpg
zara tindall bun profimedia 0699798274 jpg
mike tindall profimedia 0700284459 jpg

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg