Regina decide viitorul monarhiei. Mari schimbări pentru ducii de Cambridge și Prințul Andrew

13 iunie, 2022

După Julibeul de Platină, suveranul britanic a luat câteva hotărâri importante în cadrul familiei regale, vara aceasta venind cu mari schimbări în viața Prințului William și a familiei lui, dar și pentru Prințul Andrew.

image

Evenimentul care a marcat 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a a fost un succes, însă, odată încheiat Jubileul de Platină, lucrurile au revenit la normal în monarhia britanică. Ce dovadă mai bună că membrii familiei regale s-au întors la responsabilitățile lor decât planul pe care aceștia îl au de îndeplinit în viitorul apropiat?!

Parte din planul Reginei este ca Ducii de Cambridge să se mute la Windsor vara aceasta, să părăsească Kensington, din Londra, pentru Berkhire. În tot acest timp, Prințul Andrew poate lua calea Scoției pentru a-și construi o nouă viață acolo, departe de blițurile paparazzilor.

Se pare că William și Kate Middleton își vor lua cei trei copii și se vor muta într-o casă de pe proprietatea Windsor a Reginei, părăsind Palatul Kensington. De asemenea, Regina a avut discuții secrete și cu Ducele de York și alți membri seniori ai familiei regale despre ce pot face ei pentru a-l ajuta pe Prințul Andrew să înceapă o nouă viață departe de curioritatea presei și a publicului. Astfel, a reieșit că o mutare în Scoția i-ar fi benefică acestuia.

Planul reginei nu-i include și pe Ducii de Sussex. Dacă Ducii de Cambridge trebuie să respecte decizia monarhului britanic, Meghan și Harry nu mai au astfel de atribuții. Cei doi soți regali au avut o întâlnire de numai 15 minute cu Regina în timpul celor patru zile de Jubileu, iar tonul a fost cât se poate de formal la acea întrunire. După care au plecat din Marea Britanie și s-au întors la viața lor din Statele Unite.

The Sunday Times susține că, odată cu mutatea Ducilor de Cambridge, aceștia îi vor transfera pe copiii lor, Prințul George (8) și Prințesa Charlotte (7), de la școala pe care o frecventează acum în Battersea la altă instituție de învățământ lângă noua lor casă.

image
Mai multe pentru tine...

Din septembrie, când va începe un nou an școlar, cei doi frați îl vor însoți pe fratele lor mai mic, Prințul Louis (4), la o nouă școală din Berkshire, susține publicația mai sus amintită. Palatul Kensington a fost reședința lui William și a lui Kate încă din 2017, familia lor s-a dezvoltat acolo cât se poate de frumos. Însă ei nu sunt genul care să nu accepte deciziile impuse de Regină.

Ducii de Cambridge își vor menține totuși casa din Palatul Kensignton ca reședință în Londra, iar echipa lor PR va rămâne în vestul Londrei și la continua colaborarea cu soții regali de la distanță.

Mutarea în Windsor îi va fi benefică familiei regale și din simplul motiv că vor fi mai aproape de părinții ducesei, care locuiesc la distanță de 45 de minute cu mașina, în satul Bucklebury.

Mutatea ducilor de Cambridge nu vine ca o surpriză totală, se știa că aceștia urmează să se mute cândva acolo. Regina a petrecut și ea mult timp la castelul Berkshire după pierderea soțului ei, Prințul Phillip.

În ceea ce îl privește pe Prințul Charles, acesta nu plănuiește să se mute și el acolo atunci când va deveni Rege. El vrea să se instaleze la Palatul Buckingham și să-și petreacă întreaga domnie acolo.

Schimbările din cadrul monarhiei vin cu numai câteva zile înainte ca Prințul William să împlinească 40 de ani, lucru care i se pare destul de apăsător acestuia. Odați mutați din Londra, William speră ca el și familia lui să se bucure de mai mulă libertate.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg