FOTO Prânzul secret al verișorilor regali din timpul Jubileului. Meghan și Harry au fost invitați?

10 iunie, 2022

Nepoții Reginei s-au adunat la o mică petrecere din timpul Trooping the Colour, pe acoperișul palatului, după care s-au dus cu toții să ia prânzul împreună fără să știe nimeni. Mike Tindall a fost cel care a făcut dezvăluirea. Ducii de Sussex și de Cambridge au fost oare invitați?

image

Prințesa Eugenie a postat câteva imagini și un video pe contul ei de Instagram, prin care se vede clar cum câțiva dintre membrii familiei regale britanice s-au adunat pe acoperișul Palatului St. James pentru a urmări cum treceau avioanele deasupra lor în onoarea domniei de 70 de ani ai Reginei Elisabeta a II-a. În clipul respectiv se vede cum Eugenie era cu soțul ei, Jack Brooksbank, și fiul lor de numai un an, August, dar și cu sora ei, Prințesa Beatrice și familia ei.

Din imaginile devenite publice în cursul zilei de ieri nu se poate distinge bine cine erau ceilalți invitați la mica petrecere de pe acoperiș, doar că familia Tindall au luat și ei parte la micul eveniment secret. Reunirea lor pe acoperișul palatului a avut loc înaintea unui prânz tot secret, despre care Mike a spus că a fost „unul dintre cele mai reușite momente din cadrul Jubileului”.

În timpul podcastului său, Mike a declarat că, în timp ce Regina, Prințul Charles, Camilla și Ducii de Cambridge se aflau la balconul Palatului Buckingham, în fața mulțimii, „verii” au luat masa împreună. Cei mai mari absenți de la asemenea eveniment semnificativ pentru familia regală se pare că au fost Meghan Markle și Prințul Harry. Cuplul regal s-au grăbit să se întoarcă la Windsor și n-a luat parte la prânzul la care au fost prezenți surorile York și copiii lor, Peter Philips, cu fiicele lui, și familia Tindall.

Outfituri Jubileu royals OKMagazine jpg

Zara, Eugenie și ceilalți verișori regali au fost prezenți la balcon anii trecuți, însă, anul acesta, Regina a decretat că numai membrii activi ai familiei regale o vor însoți la balconul Palatului Buckingham, pentru a evita discuțiile legate de lipsa prezenței Ducilor de Sussex și a Prințului Andrew.

FEMAIL e de părere că Meghan și Harry, care au urmărit evenimentul cu soții Tindall, s-au întors destul de repede la Frogmore Cottage și n-au fost prezenți la prânzul secret. Nu se știe exact dacă au fost totuși invitați, având în vedere tensiunea dintre ducii de Sussex și restul familiei regale britanice, mai ales cu fratele lui Harry, Prințul William.

Vorbind, în cadrul podacastului său, The Good, the Bad and the Rugby, Mike Tindall a spus: „Jubileul a fost extraordinar, sincer! A fost grozav să luăm parte la el. Am luat prânzul împreună noi, verișorii, joi. Acela a fost momenul cel mai important de la Jubileu”.

Regina Elisabeta Jubileu Getty jpg

Harry și Meghan n-au participat la prânzul regal, însă, cu numai 24 de ore înainte, au dat o mică petrecere pentru fetița lor, Lilibet, care a împlinit atunci un an. Iar soții Tindall și Philip au fost prezenți la petrecerea de aniversare a micuței.

În ceea ce îi privește pe Ducii de Cambridge, aceștia au fost invitați cu siguranță, însă erau la Cardiff pentru a o reprezenta pe Regină în timp ce avea loc prânzul secret.  

foto - Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg