“Harry și Meghan nu vor reveni curând în Marea Britanie. Nu au avut nicio discuție reală cu William, nu au mai glumit ca în trecut”. Cine spune asta

10 iunie, 2022
yet jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut în sfârșit o vizită mult așteptată în Marea Britanie pentru Jubileul de platină al Reginei, dar abia dacă au fost văzuți în timpul sărbătorilor . În opinia unui expert regal, această neimplicare dovedește că cei doi nu vor face „vizite frecvente” în Anglia.

Mulți sperau că revenirea Prințului Harry și a lui Meghan Markle  în Marea Britanie, de săptămâna trecută, va avea ca rezultat o reuniune regală fericită, care va pune capăt zvonurilor care vorbesc despre o ruptură care afectează familia de mai bine de doi ani. 

Dar Ducii de Sussex au fost prezenți doar la două evenimente cheie ale Jubileului și au ales să stea în spate în acele zile de sărbătoare. Apariția discretă a ducilor a zdrobit speranța că cei doi se vor întoarce frecvent în Marea Britanie în viitor.

„Ducele și ducesa au fost sfătuiți și au ales să stea în fundal. Au participat la cele două evenimente majore și au văzut-o pe Regina. Dar mă îndoiesc că vor urma vizite frecvente”, spune istoricul regal Marlene Koenig.

“Nu au existat discuții reale cu William, deoarece el și familia aveau programate de mult timp angajamente pentru Jubileul de Platină”, spune Koenig.  Ea a adăugat că va dura mult timp până când relațiile vor fi reconstruite.

„Se înțelege că l-au văzut pe Charles și nu se poate decât spera că întâlnirea a fost productivă la mai multe niveluri”.

Cel mai mult pare că are de suferit relația lui Harry cu fratele său, Prințul William, iar asta după interviurile bombă oferite de primul.

Frații s-au așezat pe părțile separate ale Catedralei Sf. Paul pentru slujbă și nu au fost fotografiați discutând sau glumind în weekendul jubiliar, așa cum făceau în trecut.

gel8 jpg
Mai multe pentru tine...

Deși rămâne un mare semn de întrebare asupra relației lui Harry cu fratele său, se înțelege că ducele și ducesa de Sussex au petrecut ceva timp de calitate cu alți membri ai familiei regale în timpul călătoriei lor.

Se crede că Regina și-a cunoscut în sfârșit strănepoata, pe Lilibet, care îi poartă numele.

Familia Sussex a găzduit o petrecere specială de naștere pentru fiica lor la Frogmore Cottage, reședința lor din Marea Britanie, și se înțelege că prietenii apropiați au fost invitați la picnic.

Harry și Meghan nu au fost invitați să se alăture Reginei pentru tradiționala apariție Trooping the Colour de pe balconul Palatului Buckingham.

În schimb,  au urmărit parada dintr-un birou împreună cu alți membri ai familiei regale care nu au funcții publice.

Cei doi au participat, vineri, la slujba de la Catredala Sf. Paul și au fost întâmpinați cu huiduieli  de mulțime.

Soții Sussex s-au așezat în spatele Contelui și Contesei de Wessex și au vorbit cu doi dintre ceilalți nepoți ai Reginei, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

După ce evenimentul a luat sfârșit, Harry a fost văzut vorbind cu iubita lui verișoară, Zara Tindall, în timp ce aștepta sosirea mașinii sale.

Familia a părăsit Marea Britanie duminică, chiar înainte de terminarea Jubileului.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg